Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel szerda reggel megbeszéltük, hogy jön hozzám csütörtök délután és ott alszik nálam! Várom, hogy jöjjön, minden ötödik percben kinézek az ablakon... Na este 7 órakor gondoltam felhívom, hogy jön, vagy nem? Hívom, nem veszi fel, később is hívtam, akkor sem vette fel! Fél kilenckor, már a szememet is kisírtam, hogy mi van, ha valami baleset érte, kórházban van...stb Na negyed tízkor felvette a telefont, mondta, hogy otthon van, nem jön mert rosszul van! Lefeküdt aludni, és azért nem vette fel a telefont! Kérdem én, hogy mi baja van, lázas, fáj a feje? Hát kiderült, hogy a térde fáj... Na most ha ő tudja, hogy fáj a térde, és lefekszik aludni, akkor előtte nem tudta volna felvenni azt a nyomorult telefont és szólni, hogy ne várjam, mint egy idióta????? Kérdem én, hogy ezt csak én reagálom túl, vagy ti is elég idegesek lennétek a helyemben?
2012. jan. 20. 07:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

De nem kérte volna el az unokatesómét, hogy "Te hülye, ne várj!"

Nézd, ha ez a dolog nem rendszeres, akkor nem érdemes nagy feneket keríten ennek. Szólj rá, hogy legközelebb azért hívjon, ha még csak annyival is, hogy Nem biztos hogy tud jönni.

Emberek vagyunk hibázunk egyszer-kétszer.

Ha a dolog rendszeres, mint ahogy egy előbbi hozzászóló írta, akkor gáz. De ha nagyonmax 2-3 ilyen alkalomról beszélünk, akkor lehet, hogy nem nagyon gondolt abba bele, hogy te várod.

A kommunikáció a társadalom alapja!

2012. jan. 20. 08:08
 12/47 A kérdező kommentje:

A kommunikáció a társadalom alapja!

Ezzel én is így vagyok, ezért is akartam elmenni hozzá, hogy megbeszéljük! Csak, ő más mint én! :(

2012. jan. 20. 08:12
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ilyen volt, a falnak szaladtam tőle. Volt, hogy elkezdetem hívogatni a családtagokat, mert annyira nem jelentkezett, nem lehetett elérni és már rég itthon kellett volna lennie, hozzá teszem ő nem az a bulizós, haverokkal eljárós típus, alapból nagyon megbízható. Egész egyszerűen gyerekkorában le sem sz@rták, nem volt elvárás, hogy bejelentkezzen ezt szokta meg. Aztán egy sokadik után, el játszottam én is ezt vele, hogy már hazaindultam valahonnan, aztán elmentem máshova, annyira izgult, és annyira nézegetett ki az ablakon, hogy leszakította a radiátort :D. Azóta nagyon ritkán fordul elő, hogy nem szól, ha váratlanul máshova kell mennie. Nem arról szól, hogy folyamatosan tudni kell, hogy hol és merre jár a másik, hanem arról, ha tudod, hogy jönnie kell és mégsem akkor ne izgulj miatta, hol lehet :) Amúgy mi 9 éve vagyunk együtt :)
2012. jan. 20. 08:12
 14/47 anonim ***** válasza:
32%
Ez kb annyit jelent, sz.rok rád, hagyj már békén. Én nagyon meggondolnám,mibe megyek bele vele együtt!
2012. jan. 20. 08:13
 15/47 A kérdező kommentje:
Míg együtt éltünk, akkor is nagyon sokszor volt, hogy nem vette fel a telefont, mert nem hallotta! Persze engem akkor is az agyvérzés kerülgetett! De megbeszéltük, hogyha később jön haza, akkor szól, mert én a legrosszabbra szoktam gondolni! De ez a tegnapi, hogy megbeszéljük, hogy jön, nálam alszik, aztán nagy ívben tojik rám....!!!!!
2012. jan. 20. 08:15
 16/47 anonim ***** válasza:
Én itt valami sumákolást érzek, de remélem, hogy nem nekem lesz igazam! Ha mindig ilyen volt, akkor nem tudsz mit tenni, de ha csak most kezdte ezt a viselkedést, akkor valami vaj lehet a füle mögött. Vagy egy másik a képben, vagy egyszerűen csak a haverokkal volt, velük jobban érzi magát, csakhát neked nem akarta bevallani. Egy felnőtt pasi, aki ismer és szeret téged, ráadásul tudja, hogy mennyire aggódsz, ha nem veszi fel a telefont, nem hiszem, hogy így viselkedne veled. Lehet, hogy már nem vagy olyan fontos neki és nem érdekli, hogy te agyonra aggódod magad. Az én páromnak a legelején megmondtam, hogy én nagyon aggódó tipus vagyok és bárhová megy, csak dobjon egy üzit, hogy "odaértem", vagy hasonló, nem is kell, hogy felhívjon. Ő egyből megértette, pedig a szülei soha nem voltak ilyen aggodalmaskodóak. Azóta mindig így tesz, vagy ha elfelejti, ráküldök egy üzit, hogy "megérkeztél", akkor már tuti, hogy visszaír. Szóval nem értem a vőlegényedet, szerintem teljesen jogosan akadtál ki és azért én a helyedben óvatosan utánanéznék a pasinak.
2012. jan. 20. 08:16
 17/47 anonim ***** válasza:

Úgy veszem észre, nem nagyon vette észre a pasid, hogy téged ez nagyon zavar. Szerintem is tedd meg vele ugyanezt, ugyanígy hivatkozva a semmire...

Én gondolkodnék az esküvőn...főleg ha ennyire lesz*rja hogy te mit gondolsz ilyenkor.

2012. jan. 20. 08:16
 18/47 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell túlkombinálni. És ha csak "elbólintott", azaz nem is gondolta, hogy el fog aludni?
2012. jan. 20. 08:17
 19/47 anonim ***** válasza:
Én itt valami sumákolást érzek, de remélem, hogy nem nekem lesz igazam! Ha mindig ilyen volt, akkor nem tudsz mit tenni, de ha csak most kezdte ezt a viselkedést, akkor valami vaj lehet a füle mögött. Vagy egy másik a képben, vagy egyszerűen csak a haverokkal volt, velük jobban érzi magát, csakhát neked nem akarta bevallani. Egy felnőtt pasi, aki ismer és szeret téged, ráadásul tudja, hogy mennyire aggódsz, ha nem veszi fel a telefont, nem hiszem, hogy így viselkedne veled. Lehet, hogy már nem vagy olyan fontos neki és nem érdekli, hogy te agyonra aggódod magad. Az én páromnak a legelején megmondtam, hogy én nagyon aggódó tipus vagyok és bárhová megy, csak dobjon egy üzit, hogy "odaértem", vagy hasonló, nem is kell, hogy felhívjon. Ő egyből megértette, pedig a szülei soha nem voltak ilyen aggodalmaskodóak. Azóta mindig így tesz, vagy ha elfelejti, ráküldök egy üzit, hogy "megérkeztél", akkor már tuti, hogy visszaír. Szóval nem értem a vőlegényedet, szerintem teljesen jogosan akadtál ki és azért én a helyedben óvatosan utánanéznék a pasinak.
2012. jan. 20. 08:20
 20/47 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szórakozás van a háttérben, mert álmos volt a hangja, és az anyukája hangját is hallottam, tehát otthon volt!
2012. jan. 20. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!