Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?
De nem kérte volna el az unokatesómét, hogy "Te hülye, ne várj!"
Nézd, ha ez a dolog nem rendszeres, akkor nem érdemes nagy feneket keríten ennek. Szólj rá, hogy legközelebb azért hívjon, ha még csak annyival is, hogy Nem biztos hogy tud jönni.
Emberek vagyunk hibázunk egyszer-kétszer.
Ha a dolog rendszeres, mint ahogy egy előbbi hozzászóló írta, akkor gáz. De ha nagyonmax 2-3 ilyen alkalomról beszélünk, akkor lehet, hogy nem nagyon gondolt abba bele, hogy te várod.
A kommunikáció a társadalom alapja!
A kommunikáció a társadalom alapja!
Ezzel én is így vagyok, ezért is akartam elmenni hozzá, hogy megbeszéljük! Csak, ő más mint én! :(
Úgy veszem észre, nem nagyon vette észre a pasid, hogy téged ez nagyon zavar. Szerintem is tedd meg vele ugyanezt, ugyanígy hivatkozva a semmire...
Én gondolkodnék az esküvőn...főleg ha ennyire lesz*rja hogy te mit gondolsz ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!