Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?
Az ilyen "belesz@rok" gondolkodású pasikat mindig is rühelltem. Illetve nem csak pasikat és nem csak a párkapcsolatból, hanem bárkit, aki tudja, hogy várják és nem szól, hogy nem megy.
Amikor én hirtelen kerültem be a kórházba vakbélgyulladással, a műtét előtt fél órával végig telefonálgattam mindenkit, akiknek bármit is ígértem. Most nem magamat akarom fényezni, de én úgy érzem, ha az embernek van lehetősége értesíteni, akkor tegye meg.
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de leírom az én történetemet.
Mi is együttlakunk, és én elmentem pár napra a családommal kirándulni. (Mivel nemcsak a szüleim, hanem apám testvérei és a nagymamám is ott volt, és a mamám fizette az utat, a páromat nem vihettem, mert a mamám nem gondolt rá...) 4 napig voltam el, ez magában is jó sz*r érzés volt, mert 5 napnál többet azóta sem töltöttünk el egymástól külön.
Na és egyik nap, délelőtt még beszéltem vele telefonon, mondta hogy találkozik vkikkel délután, utána jelentkezik. Oké oké, eljött a délután, be is jelentkezett msnre, beszéltünk is pár szót, aztán eltünt... Oké mondom wc-re ment, aztán mikor később sem írt vissza, mondom oké fürdik. Na 1 órát nem szokott fürdeni, itt már nem tudtam mi van. Hívtam, nem vette fel... Ezt órákig játszottam, nem vette fel. Mikor utoljára hívtam, már azt mondta be a hang, hogy pillanatnyilag nem kapcsolható... Itt már készen voltam.. Közbe facebook-ra kiírta az egyik srác, akivel találkozott, hogy kórházban van. Na mondom itt vmi történt, hívtam a többieket, ők mondják, semmi nem volt amikor ők találkoztak, a srácnak meg utána lett baja. Már elterveztem én is mindent, ha x ideig nem jelentkezik, telefonálok a rendőrségre a kórházba... Este fele láttam, hogy elérhető fb-n, rögtön hívtam is. Felvette. És mondta, hogy azért szaladt el úgy, mert felhívta az anyja, hogy hol az istenbe jár már és segítsen költözködni most rögtön azonnal. Ő meg úgy elszaladt, hogy a telefonját is otthon hagyta. Amit én addig hívogattam, hogy lemerült.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!