Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel szerda reggel megbeszéltük, hogy jön hozzám csütörtök délután és ott alszik nálam! Várom, hogy jöjjön, minden ötödik percben kinézek az ablakon... Na este 7 órakor gondoltam felhívom, hogy jön, vagy nem? Hívom, nem veszi fel, később is hívtam, akkor sem vette fel! Fél kilenckor, már a szememet is kisírtam, hogy mi van, ha valami baleset érte, kórházban van...stb Na negyed tízkor felvette a telefont, mondta, hogy otthon van, nem jön mert rosszul van! Lefeküdt aludni, és azért nem vette fel a telefont! Kérdem én, hogy mi baja van, lázas, fáj a feje? Hát kiderült, hogy a térde fáj... Na most ha ő tudja, hogy fáj a térde, és lefekszik aludni, akkor előtte nem tudta volna felvenni azt a nyomorult telefont és szólni, hogy ne várjam, mint egy idióta????? Kérdem én, hogy ezt csak én reagálom túl, vagy ti is elég idegesek lennétek a helyemben?
2012. jan. 20. 07:47
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Az ilyen "belesz@rok" gondolkodású pasikat mindig is rühelltem. Illetve nem csak pasikat és nem csak a párkapcsolatból, hanem bárkit, aki tudja, hogy várják és nem szól, hogy nem megy.

Amikor én hirtelen kerültem be a kórházba vakbélgyulladással, a műtét előtt fél órával végig telefonálgattam mindenkit, akiknek bármit is ígértem. Most nem magamat akarom fényezni, de én úgy érzem, ha az embernek van lehetősége értesíteni, akkor tegye meg.

2012. jan. 20. 09:50
 42/47 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl, jogos a felháborodásod.
2012. jan. 20. 10:10
 43/47 anonim ***** válasza:
A kapcsolatunk első fél évében az én párom is eljátszott hasonló dolgokat. Sofőrként dolgozik, előfordul, hogy egy percet sem tud aludni 1-2 napig, ilyenkor én tartom őt ébren(telefonálunk folyamatosan amíg úton van). Ha valamiért nem tudunk beszélni megkérem, hogy csörgessen meg, ha elérte az úticélt. Jó párszor ez elmaradt, aztán én is eljátszottam ezt vele. 1 óra alatt 21 nem fogadott hívást intézett felém. Érdekes, hogy azóta ilyen nem történt sőt, még akkor is hív, ha éppen indul valahova.
2012. jan. 20. 10:12
 44/47 anonim ***** válasza:
Jogosan vagy mérges. Nem csak a párját, de bárkit illik értesítenie az embernek, ha valamiért elmarad egy megbeszélt találkozó. Azt nem tudom, hogy túlreagálod-e, nem tudom, hogy reagáltál.
2012. jan. 20. 10:28
 45/47 anonim ***** válasza:
Elfelejtette :D És cinkes bocsánatot kérni mi?! Nos, ha meg van valami beszélve és lebetegszek, telefonálok! Ha rohadt rosszul vagyok sms! Ha akkor kapok észbe, mikor csörizik a teló, -még akkor is, ha hasfájás miatt felejtem el- fölveszem (vagy egyből visszahívom) és tisztázom mihamarabb vagyis addig sír a szám, hogy BOCSÁSS MEG!!! amíg meg nem bocsájt, és meg nem nyugszik. Vagy hát ugye a másik lehetőség, hogy látva a hívót be stresszelek és homokba dugom a fejemet! NEHARAGUDJ RÁM EZÉRT AZ ESZME FUTTATÁSÉRT!!! :( Ettől még lehet jó ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 20. 10:36
 46/47 anonim ***** válasza:
37%
Nővel volt a délután folyamán, aki kifárasztotta, lemerítette, ezért úgy gondolta,jobb lesz otthon pihenni, 1 kicsit. ezért nem volt már ereje még 1 nőhöz!
2012. jan. 20. 10:37
 47/47 anonim ***** válasza:
94%

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de leírom az én történetemet.

Mi is együttlakunk, és én elmentem pár napra a családommal kirándulni. (Mivel nemcsak a szüleim, hanem apám testvérei és a nagymamám is ott volt, és a mamám fizette az utat, a páromat nem vihettem, mert a mamám nem gondolt rá...) 4 napig voltam el, ez magában is jó sz*r érzés volt, mert 5 napnál többet azóta sem töltöttünk el egymástól külön.

Na és egyik nap, délelőtt még beszéltem vele telefonon, mondta hogy találkozik vkikkel délután, utána jelentkezik. Oké oké, eljött a délután, be is jelentkezett msnre, beszéltünk is pár szót, aztán eltünt... Oké mondom wc-re ment, aztán mikor később sem írt vissza, mondom oké fürdik. Na 1 órát nem szokott fürdeni, itt már nem tudtam mi van. Hívtam, nem vette fel... Ezt órákig játszottam, nem vette fel. Mikor utoljára hívtam, már azt mondta be a hang, hogy pillanatnyilag nem kapcsolható... Itt már készen voltam.. Közbe facebook-ra kiírta az egyik srác, akivel találkozott, hogy kórházban van. Na mondom itt vmi történt, hívtam a többieket, ők mondják, semmi nem volt amikor ők találkoztak, a srácnak meg utána lett baja. Már elterveztem én is mindent, ha x ideig nem jelentkezik, telefonálok a rendőrségre a kórházba... Este fele láttam, hogy elérhető fb-n, rögtön hívtam is. Felvette. És mondta, hogy azért szaladt el úgy, mert felhívta az anyja, hogy hol az istenbe jár már és segítsen költözködni most rögtön azonnal. Ő meg úgy elszaladt, hogy a telefonját is otthon hagyta. Amit én addig hívogattam, hogy lemerült.........

2012. jan. 20. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!