Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy jogosan vagyok nagyon mérges?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel szerda reggel megbeszéltük, hogy jön hozzám csütörtök délután és ott alszik nálam! Várom, hogy jöjjön, minden ötödik percben kinézek az ablakon... Na este 7 órakor gondoltam felhívom, hogy jön, vagy nem? Hívom, nem veszi fel, később is hívtam, akkor sem vette fel! Fél kilenckor, már a szememet is kisírtam, hogy mi van, ha valami baleset érte, kórházban van...stb Na negyed tízkor felvette a telefont, mondta, hogy otthon van, nem jön mert rosszul van! Lefeküdt aludni, és azért nem vette fel a telefont! Kérdem én, hogy mi baja van, lázas, fáj a feje? Hát kiderült, hogy a térde fáj... Na most ha ő tudja, hogy fáj a térde, és lefekszik aludni, akkor előtte nem tudta volna felvenni azt a nyomorult telefont és szólni, hogy ne várjam, mint egy idióta????? Kérdem én, hogy ezt csak én reagálom túl, vagy ti is elég idegesek lennétek a helyemben?
2012. jan. 20. 07:47
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Annyira fárasztó már, hogy mindig csak jártatom a számat, próbálom megbeszélni a dolgokat, és olyan mintha az egyik fülébe bemenne, a másikon meg ki!
2012. jan. 20. 08:22
 22/47 A kérdező kommentje:
Sajnos ő olyan családból való, ahol senki nem kommunikál a másikkal, a problémákat nem egymással beszélik meg, hanem egymás háta mögött... Akkor én mit várhatnék el tőle? Annyi energiám van így is a kapcsolatunkban, meg hát annyira szeretem... :( Csak már lelkileg belefáradtam! Így is szorongok, a költözés miatt, meg hogy anyámmal kell együtt élnem...
2012. jan. 20. 08:25
 23/47 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd elhidegülni Tőled.Erre utal az is,hogy gyakorlatilag lerázott este amikor átmentél volna hozzá.

Ha csak elbólintott volna,akkor nem ráz le este,hanem azt mondja:Ne haragudj kicsim,elbólintottam,fáj a térdem és mivel én nem mentem el hozzád,de Te át tudnál jönni,annak nagyon örülnék...-Vagy valami hasonlót.

2012. jan. 20. 08:29
 24/47 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csináld meg vele te is ugyan ezt. Úgyis neki állna feljebb, fölösleges még nagyobb balhét csinálni.

Az én párom is a sírba visz néha azzal, hogy nem veszi fel a telefonját (mondjuk volt 2-3 olyan alkalom, amikor haza érve közölte velem, hogy a fél napját a kórházban töltötte, mert melóhelyen ráesett valami ő meg nem tudott megmozdulni, de azért nem hívott, hogy ne legyek ideges. ezek után ne ilyesmik jussanak eszembe, amikor elfelejt szólni, h tovább kell bent maradniuk....).

Én megmondtam neki a második ilyen itt voltam, ott voltam ezért, azért nem tudtam felvenni a telefont eset után, hogy ezen túl lesz kedves felhívni előtte, hogy x, y okok miatt késik (mondjuk ez csak az egy óránál több késésre vonatkozik), mert gondolom neki sem esne jól, ha mire haza érne elmennék itthonról és egy cetlit sem hagynék az asztalon, hogy mégis hol vagyok. Szóval szépen nyugodtan megmondtam, hogy aggódok érte a fent említett okok miatt, ezért lesz szíves közölni velem, ha nem ér időben haza. (nem engedélyt kér, ha pl. elmegy meló után valahova, vagy megiszik egy sört a haverokkal, mert nem az anyja vagyok, csak szeretem tudni, hogy nem lapította valami agyon)

Szerintem nem reagáltad túl, nekem is szarul esett volna, de semmiképp se kezdj el vagdalózni, hisztizni, csak mondd meg, hogy szerinted mit kéne csinálnia ilyen esetben.

2012. jan. 20. 08:29
 25/47 A kérdező kommentje:
Én is így látom! Lehet jobb lenne, ha én is így viselkednék vele, ha pl. ma jönne akkor én "nem lennék itthon". Lehet kicsit féltékennyé is kéne tenni, hogy érezze, nem csak ő van a világon! Ha szeret és ragaszkodik hozzám, akkor odaadóbb lesz, jobban oda fog figyelni rám! Ha nem szeret, és nem akarja a kapcsolatunkat, akkor meg le.szrja, hogy mit csinálok! Nem?
2012. jan. 20. 08:34
 26/47 A kérdező kommentje:
Nem lennék ennyire kiakadva, ha mostanában csak ez az egy problémánk lenne!
2012. jan. 20. 08:36
 27/47 A kérdező kommentje:
Régen olyan megbízható ember volt, mos már kevésbé az! :( Olyan rossz ez az érzés, hogy lehet, hogy nem akar már semmit, meg furcsa is, hisz tegnap előtt olyan szerelmesen váltunk el... :(
2012. jan. 20. 08:43
 28/47 anonim ***** válasza:
56%

Hát bocsi de szerintem te reagálod túl.

Azt kérdezed miért nem szólt, hogy nem megy! Most gondolj bele, hogy ha szól, te csak annyit mondtál volna, hogy jól van, aludj csak, pihenj? Hát ezt nem hiszem, elkezdtél volna hisztizni, hogy ó de menjen! És ezt innen gondolom:

"Ráadásul, mondtam neki, tegnap este, hogy ne aludj vissza, fél órán belül ott leszek, és megbeszéljük, hogy mi volt ez?!! Erre ő, hát ne gyere, mert én visszafekszek aludni, majd holnap megyek és megbeszéljük!"

Szóval valószínűleg azért nem szólt előtte, mert tudta, hogy úgyis hiszti lenne... így inkább szólt utána, amikor már nem volt mit tenni.

Amúgy én is utálom az ilyet, hogy fél órát nem alhatok békében nyugalomban mert a bnőm rögtön már "úristen lezuhant elütötték porrá égett megcsal"!!!

2012. jan. 20. 08:43
 29/47 anonim ***** válasza:

Szerintem kezd azzal,hogy ma ne legyél otthon ha megy,és ha hív,hogy odaért,de Te sehol,akkor ne vedd fel,csak rá félórára vagy többre,és mondd neki: Bocsi,hogy nem szóltam,elmentem nézelődni egy barátnőmmel és azért nem hívtalak,mert azt hittem alszol,úgy,mint tegnap.-Ezt dörgöld oda neki.

Ha ezután észbe kap,akkor oké a kapcsolat,de ha erre is magasról tesz,akkor jobb lesz ha elhagyod.

2012. jan. 20. 08:47
 30/47 A kérdező kommentje:
Nem lett volna hiszti! Szerintem te nem tudod, milyen rossz az, hogy vársz valakire, nézed az ablakban, hogy jön-e... Nem veszi fel a telefont... aztán kiderül, hogy otthon van, mert fáj a térde! Még csak nem is lázas, hogy ne lenne magánál! Azért a telefont felemelhette volna!
2012. jan. 20. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!