Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges a páromra? Írt az exének egy levelet.
Párom szülei ugyababban a lépcsőházban laktak (és jóban voltak) az exe óvónőjével. Hétvégén meghalt a nő (60 év körüli volt), ki volt rakva a lépcsőházra egy cetli.
A párom irt az exének egy levelet. Nagyon haragszom rá, mert nem az ő dolga értesíteni az exét.
Csak ennyit írt: "Szia! Meghalt XY, aki az óvónőd volt. Temetése z napon lesz a temetőben w időpontban."
Azt mondta, túlreagálom. Mióta szakítottak, soha nem kereste, nem is hozta szóba. Köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre.
Szerintem ilyenért haragudni bunkóság a részedről. Ebben semmi sincs. Jó hogy nem olyanért kivágod a hisztit, hogy a közértben a Mari néni rámosolyog a párodra, mikor átnyújt 20 deka párizsit...
Rendes volt a párodtól, hogy értesítette, ebben semmi nincs. Ha nem volt bent az újságban, vagy nem olvassa, lemaradt volna a temetésről.
Egyáltalán nem jogos, hogy hözöngsz, semmi olyat nem tett, amit bárki is rossz néven vehetne.
NEM privát levelet irt, csak közölt vele egy kellemetlen eseményt.
HA én lennék a helyében, akkor nagy ivben kirúgnálak, ennyire érzéketlen bunkó lényt nem nagyon lehet másikat találni, mint amilyen te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!