Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok mérges a páromra? Írt az exének egy levelet.

Figyelt kérdés

Párom szülei ugyababban a lépcsőházban laktak (és jóban voltak) az exe óvónőjével. Hétvégén meghalt a nő (60 év körüli volt), ki volt rakva a lépcsőházra egy cetli.

A párom irt az exének egy levelet. Nagyon haragszom rá, mert nem az ő dolga értesíteni az exét.

Csak ennyit írt: "Szia! Meghalt XY, aki az óvónőd volt. Temetése z napon lesz a temetőben w időpontban."

Azt mondta, túlreagálom. Mióta szakítottak, soha nem kereste, nem is hozta szóba. Köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre.

2012. ápr. 3. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
100%
Szűk látókörű vagy akkor igen keményen:D Hagyd ott azt a lányt..ilyen férfi mellett idegroncs lehet szegény..:(
2012. ápr. 3. 17:05
 42/77 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szakíts vele, ha nem fér bele.

Menstruálsz, vagy mi? :p (tudom h férfi vagy, olvastam :D)

2012. ápr. 3. 17:05
 43/77 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is gáz!
2012. ápr. 3. 17:06
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyomi vagy.
2012. ápr. 3. 17:07
 45/77 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nosza rajta,szakíts vele,ha szerinted gáz..de mint látod kb 1 válaszadón kívül a soksokból mindenki más szerint oké:D szóval te vagy defektes valószínűleg és nem mi:)
2012. ápr. 3. 17:08
 46/77 anonim ***** válasza:
88%
Na jó, hagyjuk. Ha ennyi érzelmi szinted sincs, hogy megkülönböztess egy szimpla emberi gesztust az exnek való "írogatástól" (az írogatás, csak hogy felfogd, TÖBB , az exnek küldött SZEMÉLYES hangvételű levelet jelent), akkor feleslegesen magyarázok. Úgyse érted.
 47/77 A kérdező kommentje:
Látom én is a válaszokat. Csak nem értem....
 48/77 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy férfi vagy, az ebben az esetben meg pláne gáz!!!!

Ja, és olvasom, hogy "köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre". Annyira jellemző!!! Azt gondolom, hogy azok, akik egy szakítás után úgy viselkednek az ex-szel, hogy ha pl. véletlenül összefutnak, elfordítják a fejüket, vagy csak simán nem köszönnek stb., azok nyugodtan szembe is köphetik magukat. Mert miért is voltam együtt a másikkal, ha utána meg úgy állok hozzá, mint egy darab szarhoz? (Ne vegyük ide azt az esetet, ha a viselkedés oka az volt, hogy mondjuk a másik kihasznált vagy hasonló.)

Vagy én vagyok valami UFO, aki ha szembe jönne vele az utcán egy volt párja, akkor tök normálisan viselkedne vele? Szerintem ez érzelmi intelligencia kérdése is.

2012. ápr. 3. 17:09
 49/77 anonim ***** válasza:
100%

Hát fater 50-en öntjük beléd a lelket tessék lazábbra venni a dolgot, mert így nem adja.

De bakker nehogy azt mond ma neki, hogy azt mondtuk, itt, hogy ne legyél féltékeny ezért nem vagy! :DDD

Egyszerűen hagyd a fenébe ezt a dolgot.

50/77 A kérdező kommentje:
Már mitől lenne kamu?!
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!