Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges a páromra? Írt az exének egy levelet.
Párom szülei ugyababban a lépcsőházban laktak (és jóban voltak) az exe óvónőjével. Hétvégén meghalt a nő (60 év körüli volt), ki volt rakva a lépcsőházra egy cetli.
A párom irt az exének egy levelet. Nagyon haragszom rá, mert nem az ő dolga értesíteni az exét.
Csak ennyit írt: "Szia! Meghalt XY, aki az óvónőd volt. Temetése z napon lesz a temetőben w időpontban."
Azt mondta, túlreagálom. Mióta szakítottak, soha nem kereste, nem is hozta szóba. Köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre.
Akkor szakíts vele, ha nem fér bele.
Menstruálsz, vagy mi? :p (tudom h férfi vagy, olvastam :D)
Az, hogy férfi vagy, az ebben az esetben meg pláne gáz!!!!
Ja, és olvasom, hogy "köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre". Annyira jellemző!!! Azt gondolom, hogy azok, akik egy szakítás után úgy viselkednek az ex-szel, hogy ha pl. véletlenül összefutnak, elfordítják a fejüket, vagy csak simán nem köszönnek stb., azok nyugodtan szembe is köphetik magukat. Mert miért is voltam együtt a másikkal, ha utána meg úgy állok hozzá, mint egy darab szarhoz? (Ne vegyük ide azt az esetet, ha a viselkedés oka az volt, hogy mondjuk a másik kihasznált vagy hasonló.)
Vagy én vagyok valami UFO, aki ha szembe jönne vele az utcán egy volt párja, akkor tök normálisan viselkedne vele? Szerintem ez érzelmi intelligencia kérdése is.
Hát fater 50-en öntjük beléd a lelket tessék lazábbra venni a dolgot, mert így nem adja.
De bakker nehogy azt mond ma neki, hogy azt mondtuk, itt, hogy ne legyél féltékeny ezért nem vagy! :DDD
Egyszerűen hagyd a fenébe ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!