Jogosan vagyok most emiatt rosszkedvű és mérges kicsit?
Már pár hete megbeszéltem a barátommal, hogy holnap elmegyünk korizni. Alig tudtam rávenni,mert ő msot fog először korizni, és nem akar égi .. :D na mindegy rávettem, és eljön a kedvemért. :)
A rossz oldala az, hogy most mostohaöcsémnek is jönni kell ... apám azt tervezte, hogy holnap együtt megyünk 4en majd valahova, de ugye mondtam, hogy nekem nem jó. akkro mondta, hogy jó, de akkor jöjjön már öccs is ... de most csak a barátommal szeretnék lenni ... legalább az első korizásánál lennénk CSAK ketten... (L) de nem, mert öccsnek is jönni kell ... egykorú velem, de annyira segghülye, hogy áhh ... rettenetesen idegesítő természete van, és ezzel tuti hogy elrontja majd az egészet. Amúgy szeretem őt, mert rendes alapvetően, de akkor is ... és nemtudom, most megbeszéljem e velük, hogy hát ne jöjjön most velünk, vagy haggyam, hogy jöjjön ...? :(
Köszönöm a segítő válaszokat.
Nem, a barátomat nem zavarná, ha ő is ottvan ... Neki a lényeg, hogy velem lehessen ... jó és végülis nekemis, de akkor se akarom egésznap öccs f@szságait hallgatni.
És ő meg nemtudja semmilyen haverját elhívni ... :/
Amúgy én 15, barátom 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!