Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges a páromra? Írt az exének egy levelet.
Párom szülei ugyababban a lépcsőházban laktak (és jóban voltak) az exe óvónőjével. Hétvégén meghalt a nő (60 év körüli volt), ki volt rakva a lépcsőházra egy cetli.
A párom irt az exének egy levelet. Nagyon haragszom rá, mert nem az ő dolga értesíteni az exét.
Csak ennyit írt: "Szia! Meghalt XY, aki az óvónőd volt. Temetése z napon lesz a temetőben w időpontban."
Azt mondta, túlreagálom. Mióta szakítottak, soha nem kereste, nem is hozta szóba. Köszönni is csak akkor köszönt, ha az ex köszönt előre.
Akkor minek tetted fel a kérdést,ha úgyis fújod a magadét és jogosnak tartod, azt remélted netán, hogy itt majd megerősítik a véleményedet? Csak pont ellenkezőleg sült el, de te annyira primitív vagy, hogy fel sem fogod, még annak ellenére sem, hogy egyik válaszoló sem ad igazat neked, mivel betegesen gondolkodsz.
Én messze elkerülöm az olyan férfiakat, mint te, gondolom a barátnőd felett is szeretsz uralkodni, figyeled minden lépését, kivel beszélget, mikor mit csinált, milyen ruhát vesz fel és sorolhatnám. Az ilyennek nem való egy komoly párkapcsolat, 30 éves férfiként úgy viselkedsz, mint egy hisztis tinilány. A barátnőd szerintem semmi rosszat nem tett, sőt rendes volt tőle a gesztus. Mélyen el kellene gondolkodnod.
Fúú, bakker, ez nagyon durva! :D De hiába magyaráztok ám neki, NEM FOGJA MEGÉRTENI!!! Nekem volt egy ilyen barátom. Mikor rájöttem milyen először próbáltam segíteni neki, mert az ilyen emberek segítségre szorulnak, nagyon komoly segítségre, de rájöttem hogy nem lehet rajtuk segíteni, szóval hiába próbáljátok neki megmagyarázni sosem fogja felfogni a dolgokat. Sosem. Nem tudom milyen emberi magatartás forma ez, nem tudom, hogy hívják az ilyen embereket, talán retardált? Nem tudom. Valamelyik válaszadó írta azt, hogy wc-zéshez is engedélyt kér a barátnője? Hát én mikor ennél az exemnél kiakartam menni pisilni, megkérdezte, hogy miért megyek? Hova megyek, most ne menjek! :D Szóval ja, még pisilni sem egyszerű náluk!
Szóval barátom, igen nagy gondok vannak veled, jobb lesz, ha összekapod magad, hidd el, a kapcsolatod érdekében! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!