Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok mérges, vagy nem?
Az a helyzet, hogy a volt barátnőm, akit ma már nagyon utálok, összejár mostanság a bátyámmal...elfogadnám. Nem szeretik egymást, csak összejárnak. De múltkor mikor felmentek, a csaj behányt a wc-be, utána visszament csinálni tovább. Remélem értitek, hogy maga a TUDAT, hogy ezzel a lánnyal...PONT ezzel a lánnyal jár össze. De a csajnak is lenne több lehetősége pasik terén, és pont nálunk kell csinálniuk, ahol még van 2 kisgyerek is...
Most ez a mai világba ennyire elterjedt dolog lett, ezt nekem el kellene fogadnom? Mert én kiakadok ezen, de nagyon. Én TUDOM, milyen érzés érzelem nélkül csinálni, mert egyszer összejött nekem is egy ilyen. Borzalom...elképesztően semmitmondó, szánalmas érzés, hogy csak tárgyak vagytok egymás számára.
Ja hogy Te lány? akkor változik a szitu :D szerintem ne vegyél róla tudomást, és kész. Ha a bátyádnak rá van szüksége akkor mosolyogj rajta egyet és lépj tovább.
(karmoldd ki a szemeit!!! :DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!