Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok mérges és húzom a szám emiatt a bnőmre? 22F
Figyelt kérdés
Több napig nem láttuk egymást, mivel eléggé fertőző vírusos betegsége volt. Most hogy jobban van, végre találkozunk. De ahelyett hogy kettesben lennénk ennyi kihagyott nap után, ő a barátokkal akar lenni, meg persze hogy én is menjek vele. Nincs ellenemre, de azért mégis....2010. okt. 30. 12:24
1/9 anonim válasza:
Jogos. Erre csak ennyit tudok írni.
2/9 anonim válasza:
Most tényleg ki akarod sajátítani a csajt?!
3/9 anonim válasza:
Senkivek sem találkozott mindenki hiányzik neki. Ha veled később sem lesz többet, mint velük, akkor van baj.
4/9 anonim válasza:
adj neki néhány napot, és utána kérdezz rá. vagy egyszerűen csak mondd neki egy-két nap után, hogy szeretnél vele több időt tölteni kettesben, most hogy végre láthatjátok egymást. :)
nem olyan nagy ügy ez, biztosan mindenkit látni akar ezek után. de persze elhiszem, hogy rosszul esik, nekem is rosszul esne és én is ki lennék akadva.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó ezzel nincs semmi gond. De majd elválik a továbbiakban.
2010. okt. 30. 12:41
6/9 anonim válasza:
Ilyen hülyeségen megsértődni... lehet hogy a barátai csak akkor értek rá, és pont így jött ki.
7/9 anonim válasza:
Igaza van kérdezőnek. Nem látta pár napig barátnőjét ilyenkor jobb kettesben lenni egy kis időt, nem egyből társaságba rohanni
8/9 anonim válasza:
22/L
Szerintem jogosan vagy ki akadva, fontosak a barátok is ,de most akkor ki áll az első helyen? Nem te neked kellene?
Majd ha volt Veled kettesben,utána jöhetnek a barátok is.
De ez csak az én véleményem,lány létemre, biztos a barátom lenne az első helyen,ez számomra nem kérdéses...
9/9 A kérdező kommentje:
Hát én bírom a barátait, szeretem a közös estéket, közös programokat velük, de hát nem láttam napok óta erre megyünk 3-4en kávézni...ahelyett hogy előtte csak mi ketten....
2010. okt. 30. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!