Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol, mi változhatott? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Sokáig minden oké volt,egyszercsak elkezdett közömbös lenni irántam,persze mindig hangoztatja,hogy szeret,csak fáradt,amikor hazajön a melóból,és azért nincs energiája foglalkozni velem...de közben a számítógépes játékait nyomja ezerrel! Más nője biztos nincs,mert szinte minden lépéséről tudok...vagy lehet,hogy nagyon ügyesen csinálja a sumákságait? Kicsit furcsa...Ha meg nem dolgozik pár napig,akkor viszont iszik,és hülyén viselkedik,másnap pedig bocsánatot kér...most ebben mi a poén?Régen meg küzdött értem,hogy megszerezzen,és most megvan a trófea,akkor ennyi ?2012. nov. 18. 19:14
31/35 A kérdező kommentje:
27,abban igazad lehet,hogy gondoljam végig,nem -e változtam én is...de,változtam...vagyis mostanában már rendes vagyok hozzá,csak régebben szidtam a családját,rokonait,és sokszor elutasítottam a közeledését...de azóta már megbántam.Az volt a baj,hogy sokakban csalódtam,nem volt 3 hónapnál hosszabb kapcsolatom,megszoktam,hogy átvernek,azt hittem,hogy ő is csak szórakozik velem,ezért úgy álltam hozzá,hogy nem érdekelt...ő meg akkor nyomult,én pedig gúnyolódtam rajta,de ennek már 3 éve...most bosszút áll,vagy mi?
2012. nov. 18. 20:30
32/35 anonim válasza:
27. vagyok. Főzz neki vacsit holnap, és egy üveg bor mellett tárulkozzatok ki egymásnak, pl kezdhetnéd azzal, hogy mit tudnál neki segíteni, h jobban érezze magát veled. Vagy bejön, vagy nem... Jobb, mint itt találgatni, nem?
33/35 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet,csütörtökön lesz rá alkalmam,akkor majd megejtem azt a beszélgetést :)
2012. nov. 18. 20:49
34/35 anonim válasza:
Előző vagyok. Szívesen :) aztán megoszthatod a tapasztalataidat
35/35 A kérdező kommentje:
Előzőnek,és a többieknek!
Annyi történt,hogy tudtam végre komolyan beszélni a párommal,úgy tűnik hatásos volt a dolog,most 2 napja normális...remélem nem csak egy átmeneti állapot lesz,hanem végleges. Úgy csináltam,hogy kicsit fölényes stílusban adtam elő,hogy ki fogom rakni a szűrét,ha nem változik,és hálistennek még az este folyamán felhívott egy fiú ismerősöm (akit ő nem ismer),és hosszasan beszélgettünk,utána elégedett mosollyal feküdtem be az ágyba.(direkt bosszantásból!) Szerintem ennek hatására féltékeny lett,mert most úgy tűnik lejebb adott az egójából,biztos rájött,hogy bármikor lehet valaki más az életemben..nem tudhatja,hogy az illető,aki hívott valójában csak haver,vagy több annál!
Úgyhogy eddig sikeres volt az ügy!
2012. nov. 21. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!