Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom elhanyagol, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elhanyagol, mert ideges. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja nincs munkája és ez miatt ideges. Én mellette állok,megértem, próbálok neki segiteni. Ő állandóan csak ebbe van belebetegedve és úgy érzem kezd a kapcsolatunk rámenni, mert az én érzéseimet, igényeimet nem veszi figyelembe. Hogyan oldjam meg ezt?
2012. szept. 25. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele.
2012. szept. 25. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Te semmit... sajna ismerős, ha nekem sincs munkám én is ideges vagyok. Olyankor tanulok , hogy valami hasznosat is csináljak.
2012. szept. 25. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele és légy türelmes.. Nagyon nehéz lehet neki, ilyenkor csak a nyugodt megbeszélés segít..
2012. szept. 25. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Légy vele megértő!

Nagyon nehéz feldolgoznia annak akinek megszűnik a munkahelye!

Ilyenkor van a legnagyobb szüksége Rád, még akkor is ha ezt nehezen mutatja ki ebben az időszakban!

Sajnos én is így jártam, az előző munkahelyem elvesztésével a barátnőmet is elveszítettem :(

27/F

2012. szept. 25. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Több hullámvölgyet is megélt a kapcsolatunk anyagi okok miatt már... Ilyenkor semmi sem segít, szex, sör, haverok, próbálkozhatok én bármivel fölösleges. Kitartás. Ennyi. Ha fontos neked, akkor várj, mert mondhatod, hogy neked most sz.ar, nem fogja érdekelni. Nehéz helyzet amúgy...
2012. szept. 25. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ismerős helyzet, én sok mindent megpróbáltam már, de rá kellett jönnöm, hogy igazán csak azzal tudok neki segíteni, ha nem hátráltatom a hülyeségeimmel és türelmes maradok.( Nem mindig megy...)

Nekünk is többször majdnem ráment a kapcsolatunk, de egyelőre még együtt és küzdünk: én a kapcsolatért, ő azért, hogy fenn tudja magát tartani.

2012. szept. 25. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
légy vele jóban-rosszban. végülis egy kapcsolat erről kéne h szóljon...
2012. szept. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!