Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol, mi változhatott? (a többi lent)
Jó,akkor minden oké :))) úgy látszik,ez gyakori jelenség :)
De érdekes,vannak periódusok,amikor meg állandóan kedveskedik,vesz nekem valamit,máskor meg mogorva,és direkt bosszant! Nem értem...de már unom...
4 szavas mondatból letudtad az egészet ilyen hamar? Irigylem az egyszerűségedet.
Azért nézd át a telefonját, ha elmegy zuhanyozni...
Hopp hopp, ez a nem egy korosztály vagyunk, ....lehet, hogy van köze hozzá. Gondolom kaja van, mikor fáradtan hazajön a melóból. Főleg ha agyilag lefárassza a főnöke. De azért megmondom őszintén, átnézném a telefonját.
33/F
A százalékom nem mérvadó, mert gyerekek lepontoznak.
Mx,dehogy tudtam le az egészet,csak viccesen válaszoltam :)
Ha nyavalygok!
Amúgy már megtettem,telefonja tiszta,facebook oldala szintén hódolóktól mentes.Sosem érkezik neki gyanús hívás,vagy sms,nem szokott túlzottan sokáig készülődni ha melóba megy...stb. csak ami furcsa,hogy periódusonként változik a viselkedése...egyszer odáig van értem,máskor meg bepiál a haverjaival,és bunkó módon beszél!
csak szólók hogy a telefon sms, híváslista, facebook chat átnézése bűncselekmény. Ezt jelentenem kell a rendőrségen.
P. Attila Rendőrnyomozó
Amúgy munkamániás,pénzért lemegy a földgömbről is,elhiszem,hogy fáradt,de néha úgy tűnik,mintha tálcán kínálna fel engem más pasiknak...régen rettegett attól,hogy nem lehet eleget velem,most meg alig van itthon,és tök lazán elvan akkor is,ha netán napokig alig találkozunk!
Jó,javára írható,hogy napközben 4-5 alkalommal is felhív,de tényleg azt érzem,hogy ez egy kicsit kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!