Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha teljesen elhanyagol a barátom? Elsősorban fiúk ötleteire lennék kíváncsi
Két különböző egyetemre járunk, külön országban lakunk. Eddig a körülményekhez képest minden szép és jó volt, megoldottuk a találkozásokat 2-3 hetente (főleg nyáron). Ahogy elkezdődött az egyetem, azóta nem találkoztunk. Neten sokat beszéltünk, itt "romantikáztunk", tényleg éreztem hogy szeret. Ez az utóbbi hetekben erőteljesen megváltozott, egyre kevesebbet jött fel, egyre kevesebb ideig maradt, most meg már fel sem jön, napokig felém sem néz... Ha rákérdezek, hogy mi a probléma, vagy mondom neki hogy ha számára ez így nem jó, akkor inkább szakítsunk, akkor mindig az van, hogy szeret, és semmi gond. Közbe meg mégis van gond, csak én nem tudom hogy mi.
Próbáltam szorgalmazni hogy találkozzunk, próbálok kedveskedni ahogy tudok, meg jó barátnő lenni, de így nem nagyon megy.
Mit tegyek, mit csináljak, hogy minden olyan legyen mint régen? És vajon mitől változhatott így meg? Kérlek segítsetek :(
Más ország, más egyetem??
Hagyjátok az egészet..
Neten akármilyen jóban is vagytok semmi sem az igazi.
Egy kérdés: ilyen kapcsolatokat miért kell erőltetni?
Nem jöjjön senki ,hogy "de szeretjük egymást". Ilyen távkapcsolatban igazából ki sem derül, csak a ritka találkozások okozta "kiéhezések" tartják életben az ilyen kapcsolatokat. Persze túlságosan materiális azt gondolni, nem lehet távolságokat áthídalo kapcsolat személy és személy közt, de azért ez túlzás. Ennél azért fontosabb, hogy tényleg ott legyen az ember a másikkal.
Keressetek olyan emebrt, akinek tényleg oda tudjátok adni magatokat. Fiúként konstruktív választ nem tudok adni, mert én alapból nem megyek ilyenbe bele.
Velem volt hasonló, igaz, nem volt másik ország.
Ez inkább becsülendő, hogy kitartotok egymás mellett!
De a fiú egészen biztosan komolyan gondolja ezt a dolgot?
Egyébként ez a szerelem már eleve távkapcsolatnak indult, vagy ismertétek egymást korábbról, és máshová vitt az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!