Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban pasiktól kérdezem. Most akkor mondjam el, hogy mi bajom van, vagy ne?
Kitalálni egész biztosan nem fogja.
Még ha nem is tartja komoly problémának a duzzogásaid okát próbálhat úgy viselkedni a jövőben, hogy ezt elkerülje, feltéve, ha tud róla, hogy mitől vágod be a durcát.
Engem kevés dolog idegesít jobban, mintha a feleségemnek láthatóan baja van, de azt mondja: áááá, semmi :)
Ha már kérdezi, mondd meg neki - remélve, hogy őszintén érdekli. Azt pedig megértheted, hogy ha vele van kínod, nyilván nem egy felvillanyozó érzés ezzel szembesülni, de azért vagytok egymás mellett, hogy a konfliktusokat elrendezzétek. Ilyenkor üljetek le, tisztázzátok le, hogy kit mi zavar, és minden mehet tovább. Ami fontos, hogy neki is legyenek ilyen lehetőségei, amikor elmondhatja - és te nyitottan meghallgatod, és változtatsz is rajta - hogy őt mi zavarja.
Sok boldogságot!
Számolj tízig, hogy lehiggadj, aztán mondd el, mi bánt. Ne vádaskodóan, hanem nyugodtan közöld, hogy xy dolog téged bánt, és meg szeretnéd beszélni.
De mindenképp mondd el.
Ahham, hát ez jó kérdés. :D
Én barátomnak mindig elmondtam teljesen normálisan, hisztimentesen, hogy zavar ha bizonyos lánnyal beszél, mert a csaj fúr minket. Mindig elmondtam, semmi hiszti nélkül stb stb, de lesz.rta és kb én voltam a hülye féltékeny barátnő, aki hagyja már ezt a témát.
Amikor nem mondtam el, csak rosszkedvem volt miatta, akkor meg az volt a gond, hogy nem mondok semmit, csak sokkal később, hogy ugyanez, még mindig.
És akkor megint én voltam a hülye féltékeny barátnő.
Szóval igazából kvára fogalmam sincs, hogy mit csinálj, de ha a pasid olyan, mint az enyém, akkor tökmindegy, mert te vagy a hibás. :D
Jó a kérdés :)
Én sokszor azért nem mondom, hogy bajom van, mert nem akarok házsártoskodni, hisztizni. Az is előfordult már, hogy elmondtam, hogy mi a gond, de a barátom egyszerűen közölte, hogy neki ezen nem áll módjában változtatni - pedig jogos volt a dolog részemről. Szóval szerintem van olyan ember, akivel lehet beszélni ezekről a dolgokról, meg van akivel felesleges. 21/L
Először is köszönöm a sok választ! :)
1. válaszoló
Ezt már próbáltam, sajnos nem működik.. =/
2.
Nem, ha támadnék, akkor legalább érteném mi a gond. Nem vagyok egy támadó típus, inkább olyan, aki soha senkiről nem akar rosszat mondani, senkit nem akar bántani. Terhelni sem szeretnék senkit a problémáimmal, viszont erre már sok kapcsolatom ráment, gondoltam na most őszinte leszek. A kapcsolat elején konkrétan az volt, hogy vezettünk egy hülye kis füzetet, beleírtuk ha valami zavart minket, aztán heti egyszer megnéztük együtt és megbeszéltük. Vagyis megbeszéltük volna.. :) De nagyon ritkán ismerte el a hibáit, általában csak kiakadt hogy ez se igaz meg az se.. Vagy ha pl az zavart, hogy megjelent egy új játék és éjjel-nappal kockult, akkor is mi közöm hozzá, miért szólok bele, nekem minden baj.. Pedig nem 1-2 nap után szóltam érte, és érdekes módon ha nincs gépközelben, mindig azt mondja, hogy igen, szeretne velem többet foglalkozni és igazam van. Csak én a veszekedés részt szeretném kihagyni és egyből a probléma megoldására törekedni.. Szóval mostanában inkább kerülöm a konfliktust, csak akkor mondom el hogy baj van, ha konkrétan rákérdez, de akkor is veszekedés lesz belőle..
4.válaszoló
Így van, én is utálom ha rosszat mond rólam, nehéz összeegyeztetnem, hogy ha valaki szeret hogy lehet az hogy néhány dolgot mégis utál bennem? De már rájöttem, hogy ez így működik. Általában elvonulok egy kicsit magamnak, eldöntöm hogy tényleg rosszul csináltam-e valamit, ha igen akkor odamegyek hozzá és szépen megbeszélem vele, hogy lehetne változtatni. De neki az az első, a második és a harmadik reakcioja, hogy leordítja a fejemet. Aztán esetleg átgondolja és igazat ad nekem.
5. válasz
"A pasikat zavarja a duzzogás, de nem érdeklik őket az okok." - oh igen, ezt sokszor nagyon is így látom..
7. válaszoló
Detto :) Szólj kérlek ha tudsz megoldást.. Én már azt is próbáltam, hogy írok neki, nem személyesen mondom. Aztán gondoltam mire hazaérek, lesz ideje lenyugodni. De csak annyit értem el vele, hogy hazajöttem és hozzám se szólt.. :D
8. válasz
Tényleg ennyire reménytelen lenne? Van akivel lehet beszélni, van akivel nem? Én hiszem, hogy valahogy nála is el lehet érni, hogy ahelyett hogy egyből veszekedni kezdene, átgondolja a dolgot.. Van ilyen, csak nagyon ritkán..
Mindig mondd el! MINDIG!
Mert az a legidegesítőbb a világon, amikor valami gáz van, de az ember még azt sem tudja, hogy mi...kérdezem tőled, ha te nem tudod, hogy mi a probléma, arra hogyan is tudnál megoldást találni vagy magyarázatot?
Mindig mondd el a gondodat, még ha ki is akad rá, mert a bizonytalanságnál semmi sem kiakasztóbb...és ha nem beszélsz egy férfival egyenesen, egyszerűen, akkor sosem fogja megérteni és a büdös életben nem jön helyre a dolog...csak söprögetitek a szőnyeg alá a gondokat, te a lelked mélyére, hogy aztán egyszer majd egy nagy adagban kirobbanjon, ami sokkal rosszabb...kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!