Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nő nemű egyedeket kérdezek, hogy zavarja-e őket a hím nemű párjuk haja korpás? Majd másodsorban pedig folrdítva kérdezem, hogy hím nemű egyedeket zavarja, hogy nő nemű párja korpás?
Nemet, életkort és a párjuk korát is kérném.
Nagyon szépen köszönöm. :)
Amúgy 16/F
Ha a pasit nem is érdekli, hogy hogy néz ki a haja, akkor nyilván nem tudnám tolerálni. Ha tesz ellene, akkor meg nem néz ki úgy. Ha valaki tudja, hogy hamar korpásodik/zsírosodik a haja, az gyakrabban mos hajat. De ha erre sem képes, akkor igen, zavar. Én is tudom, hogy 3 naponta kell mosni a hajam, és a párom is mossa rendszeresen. Ennyit meg lehet tenni, és akkor nincs gond.
20/L (párom 24/F)
Hull a hajam, mint a ho,
Samponom a Wash & Go...
Abban az esetben ha próbál tenni ellene akkor nem zavarna. Ahogy mondták a korpásodás nem feltétlen az igénytelenség jele. Nekem pl a fejbőröm pikkelysömörös. De vannak rá megfelelő készítmények amivel szinte tökéletesen karban tudom tartani.
Amúgy tényleg vannak elképesztően igénytelen emberek. Az én exem a kapcsolat elején még oda figyelt rendesen a higiéniára. Aztán valahogy ellazult és eljutottunk arra a szintre, hogy hetente kétszer fürdött. Ez persze azt vonzotta maga után, hogy nem szexeltem vele, mert nekem lesz tőle bajom és én rohangálhatok nőgyógyászhoz. Az elején próbáltam célozgatni, aztán próbáltam rávenni a közös zuhanyra. De semmi nem volt hatásos. Aztán egyszer végül - nem bunkón - de megkértem, hogy fürödjön le. Ekkor sem tette meg. Végül 2 és fél év után kidobott mondván elege van abból, hogy nincs szex... :DD
(Mellékesen megjegyezném, hogy volt egy alkalom mikor összeszedtem vmi fertőzést. Hogy tőle, vagy sem, azt nem tudom. Elmentem nőgyógyászhoz felírtak valamit nekem is, és neki is. Oda adtam neki azt a kemény egy darab kapszulát, hogy otthon vegye be. Azt mondta jó. Két évvel később mikor karácsony előtt meglepiből a szekrényét takarítottam akkor találtam meg bevágva a kapszulát a szekrény mélyére.. Volt nagy meglepi - nekem.)
Úgyhogy igen sajnos akad néhány díszpéldány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!