Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhanyagol, mi változhatott? (a többi lent)
Van hobbija, a pecázás,szoktunk is járni,de ahhoz már hideg van!
Amúgy hozzá kell tegyem a dolgokhoz,régebben én is sokáig ellenséges voltam vele szemben,pedig nem volt senkim,csak épp rossz passzban voltam,gondolhatnám,hogy ő is ebben a helyzetben van,de már ismerem annyiból,hogy ő nem egy depressziós típus,mindig pozitívan gondolkodik,ezért tippelek valami sunyiságra a háttérben!
Hát nézd, ez csak egy internet, nem mindig szabad adni mások véleményére, de nekem úgy tűnik, hogy már kezd kiégni az ember. Befásult az életbe. Nem tudom hány éves, de a korral jár bizonyos férfiaknál, hogy lecsökkennek az igényei.
Ha nem érzed magad jól nála... nem tudom. Te érzed ezt.
Szerintem gyanakodj, mert biztos nem ok nélkül változott meg, legfeljebb ésszel csinálja a félrelépést.
És mellé gondolkodj el, hogy te mit csinálsz másképp, mint régen... Ha minden renben lenne otthon, ő sem változott volna meg.
Igazából én is nő ügyre gyanakszom, amit jól titkol.
Valószínű valami hiányzott már a kapcsolatból neki.
szerintem a pasik nem így gondolkodnak, h dagi kolléganő ellenfél-e neked vagy sem. Őket még könnyebb megdöngetni, ha ki vannak éhezve...
Ami nem gyanús, az a leggyanúsabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!