Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek kell meglegyen bennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell meglegyen bennem, és rajtam hogy felfigyeljen rám egy magasabb rangú férfi is?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok az arcommal nincs gond, az alakomat kéne formáljam, átkell térjek egy nőiesebb vonalra, de azon kívül? Mi vonzza az olyan férfiakat, és hol ismerkedhetek ilyenekkel?
2012. nov. 17. 01:18
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ez jó volt, igaz is :D Majd csak lesz valahogy, de akkor mit kéne csináljak? :)
2012. nov. 18. 19:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Hidd el, tökmindegy, ha a tehetséged valami értelmes munkára használod. Nem így. Legyél mondjuk bankár, politikus, azok is ezt csinálják a néppel. ;D
2012. nov. 18. 20:15
 23/30 A kérdező kommentje:
De nekem nincs sokmindenhez tehetségem. Egy valamihez értek, de ahhoz nagyon hogy másokat használjak a saját céljaimra. Ez az ami eddig is bejött, és ennél csak jobb lehet. Egyébként szeretnék egyetemre menni, csak ha bele gondolok, hogy mennyi mindent kell ahhoz tennem, egyből meggondolom magam :) De lehet a hozzá állásomon kell változtatni, és akkor jó lesz minden.
2012. nov. 18. 20:30
 24/30 anonim ***** válasza:

". Egy valamihez értek, de ahhoz nagyon hogy másokat használjak a saját céljaimra. "

Látod, ha ehhez nagyon értesz, akkor simán lehetsz politikus. :)

2012. nov. 18. 20:36
 25/30 A kérdező kommentje:
De ahhoz rengeteget kell tanuljak, és sok mindenkin keresztül kell gázoljak, nem tudom menne e.
2012. nov. 18. 21:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyobb városban laksz, és nem vagy kövér vagy ronda, napok, max. hetek alatt találsz magadnak gazdag férfit, ha elmész a megfelelő helyekre szórakozni vagy interneten ismerkedsz. Nem nehéz, csak az igényeiden múlik.
2012. nov. 18. 22:11
 27/30 A kérdező kommentje:
Áh, ezt még most nem tudnám megtenni. Nem vagyok se kövér, se ronda, de egy gazdag férfi se fog kiemelni a semmiből egy átlagos lányt csak mert szép a mosolya :) Tanulni akarok, doolgozni hogy legyen pénzem szép ruhákra, és majd akkor ha ez megvan, biztos menni fog :)
2012. nov. 18. 22:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha tanulni, dolgozni kezdesz, talán már többre fogod értékelni önmagad. Belejössz, és más utat választasz. :)
2012. nov. 18. 22:27
 29/30 A kérdező kommentje:
:) Pár év múlva írok és élmény beszámolót tartok :D
2012. nov. 18. 23:30
 30/30 A kérdező kommentje:
Vicces hogy masfel ev alatt mi minden valtozott. Azota szerelmes lettem egy nem penzrs sracba aki szinten ilyen hozza allassal van mint en :D mar egy eve egyutt vagyunk es nagyon szeretem de nem akarom tonkre tenni az eletem vele de nelkule meg nem akarok meg lenni. Bocsi az ekezet miatt telefonrol vagyok. Remelem valamelyikotok majd valaszol.
2014. febr. 20. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!