Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek kell meglegyen bennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell meglegyen bennem, és rajtam hogy felfigyeljen rám egy magasabb rangú férfi is?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok az arcommal nincs gond, az alakomat kéne formáljam, átkell térjek egy nőiesebb vonalra, de azon kívül? Mi vonzza az olyan férfiakat, és hol ismerkedhetek ilyenekkel?
2012. nov. 17. 01:18
1 2 3
 1/30 Beviz Elek ***** válasza:

Magasabb rangú? Mire gondolsz?

Hogy mi kell benned legyen, hogy felfigyeljen rád? A f.rka. És szerintem elég sok férfitársam egyetért ezzel :D

2012. nov. 17. 01:20
 2/30 anonim ***** válasza:
Enyje, te olyan vagy, mint régi nemes uraink. Birtokaidat házasság révén akarod szerezni? :D
2012. nov. 17. 01:44
 3/30 anonim ***** válasza:
A kis buksi fejecskédet formáld, pontosabban a tartalmát. A "magasabb rangú" (?) férfiakkal társalogni is kell, de nem ám a tévéműsorról.
2012. nov. 17. 01:59
 4/30 anonim ***** válasza:
Főtörzs már az, vagy minimum hadnagy?
2012. nov. 17. 05:40
 5/30 anonim ***** válasza:

Azért azt ne feledd, hogy senki sem lesz már 25-30 évesen dandártábornok, főmérnök, multinál vezérigazgató, egyetemi professzor és még sorolhatnám. Szinte mindenhol meg kell mászni azt a bizonyos "ranglétrát", és amire valaki eljut idáig bőven 40-45 éves lesz. Egy ilyen korú embernek te a lánya is lehetnél és 110%, hogy nem fogja magát égetni egy gimis kisfruskával a kollégák előtt (arról nem is szólva, hogy ebben a korban már mindenki családot alapított legalább 10 éve, maximum azóta elvált).

Amúgy jobb, ha szoktatod magad ahhoz a gondolathoz is, hogy komolyabb embereknél a külső önmagában nem elég, neked is elég komoly dolgokat (műveltségi, anyagi, szaktudásbeli stb) kell letenned az asztalra, hogy egyáltalán képbe kerülj.

2012. nov. 17. 13:51
 6/30 anonim ***** válasza:

Én össz-vissz magas rangú nőnek számítok. Származás, képzettség, végzettség, munka, kereset, stb. szempontjából. Állítólag szép vagyok és csinos is, mind e mellé. Rám felfigyelnek, komoly kapcsolati szándékkal.

Csak nekem meg pont nem kellenek, többségüket öregedő, kopaszodó "bácsikának" látom. Egy velem nagyjából egy idős barátom van, aki különösebben nem magas rangú, de én őt szeretem. :)

2012. nov. 17. 15:58
 7/30 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, hogy magamat kéne elsősorban képezni, elvégre egy valamire való férfi sem fog kiemelni a semmiből egy lányt, csak azért mert szép a mosolya :) Én például olyanra gondoltam, ha tegyük fel van egy munkájában sikeres férfi, aki emiatt sokat utazik, és rengeteget dolgozik, nincs ideje arra hogy keressen egy nőt, akit elvisz randevúra vagy hogy kellő időt szenteljen neki. Ezért nekik is a legegyszerűbb ha fognak egy olyan nőt, akit nem kell babusgatni meg ide oda vinni csak hogyha úgy van ideje akkor legyen kit meglátogatni. Ezért mit csinálnak? Fognak egy azért okos nőt, akivel ellehet beszélgetni, jó társaság, és a feneke alá raknak egy lakást a kezébe adnak költőpénzt, hogy mennyél érezd jól magad, de ha szólok akkor érjél rám. Ennyi. Ez a férfinek is megflelelő, és ha olyan a lány, aki nem szerelemre vágyik, hanem a jólétben látja a booldogságot, akkor a nőnek is jó. Én is ilyennek tartom magam, és ilyen céljaim vannak.
2012. nov. 18. 02:03
 8/30 anonim ***** válasza:

Rosszul látod. Szerintem (legalábbis magamból kiindulva) a férfiak is társat keresnek, aki milliószor többet jelent annál, minthogy az illető 2 tárgyalás között "rendelkezésre álljon".

Vannak olyan lányok, akikkel lehet beszélgetni, nem kell babusgatni és ide-oda vinni, jó társaság és bármit megtesznek bármilyen téren (ha érted mire gondolok). Őket luxuspr*stinak hívják és még mindig jobban megérik, mint egy "fix k*rvának" (bizony, ha valaki csak az anyagiak miatt van valakivel azt így hívják) a popója alá tolni egy házat, kocsit és költőpénzt.

Szóval, kösd fel a gaty... akarom mondani a bugyid kislány, mert kő kemény konkurencia vár rád a ribizlipiacon, arról nem is szólva, hogy egyre inkább növekszik a szektorban dolgozók száma, így a verseny csak élesedni fog.

Ui.: meNJél, helyesen írva. (Nagyon szúrja a szemem, és iszonyat parasztos a "mennyél")

2012. nov. 18. 10:42
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez ***** volna. Én ugyanúgy praktikáznék, nem adnám magam elsőnek, még akkor sem ha az a célom. Másrészt meg nem több férfival lennék. Elég egyet kifogni, de az jó legyen. Ha úgyvan még hozzá is mennék feleségül, szülnék egy gyereket, és megvolna mindenem. Ha meg tegyük fel szóba jön a válás, nagyobb hasznom származna abból mint magából a házasságból. De az is biztos hogy én csak akkor házasodom, ha én nekem abból előnyöm van, szerelemből biztosan nem. Mivel az is megeshet hogy szerelmes leszek valakinek. Akkor nem dobom el azt, a jobb életért, szimplán csak férjhez nem megyek, mert abból nem előnyöm, hanem csak veszteségem lenne, minden szempontból. De amiben bízom, hogy olyan férfit fogok ki, aki külsőre sem rossz, és még pénze is van. Elvégre akkor úgy lehetnék valakivel hogy nem csak a pénzét de még őt is élvezem. :)
2012. nov. 18. 12:31
 10/30 anonim ***** válasza:

Elárulnád, miért van ilyen negatív véleményed a szerelmi házasságról? :)

Különben megnéznélek pár év múlva! Amelyik lány hasonlót hajtogatott hozzád, a végén mind elpasszolta a gazdag partit és szerelemből hozzáment egy csóróhoz. ;)

2012. nov. 18. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!