Szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy fiú/férfi felfigyeljen egy lányra/nőre?
Előző válaszoló, te nagyon rasszista vagy.
Mondjuk azt, hogy ha magyar és nem roma és intelligens, akkor OK.
Attól marad átlagos, ha teljesen átlagosan viselkedik, és a reakciói beszélgetés közben is minden tekintetben átlagosak. Most nem azt mondom, hogy fejenállva ugrálja körbe a helyet, ahol a beszélgetés zajlik, és közben a doktori disszertációját rögtönözze, de egy lány aki halkan beszél, kerüli a szemkontaktust, látszik rajta, hogy feszeng, nem akar kinyílni az teljesen átlagos és nem érdemel figyelmet. Számomra.
Az a lány, aki mosolyog, felvállalja a véleményét akkor is, ha az nem egyezik a társaságban aktuális felfogással, értelmesen adja elő a mondanivalóját, keresi a szemkontaktust és figyel a társaságra (nem csak arra akinek imponálni akar), az szimpatikus benyomást kelt. Főleg, ha látszik rajta, hogy élvezi, hogy ott lehet, impulzív, energikus, és vállalja azt is, ha esetleg túl magas/alacsony, duci/sovány stb. Magyarul úgy lejt végig, hogy a tekintetek megakadnak rajta. Magyarul van kisugárzása.
Hát izé én lány vagyok és nem vagyok a beszélgetések közép pontja de ha megszólalok és a valami igiótaságot lökök magam ból akkor általában röhügnek.Nem vagyok mindig szinen mert máshol járnak a gondolataim.Mások azt mondják bolond vagyok.
De a kérdésre választ adva szerintem mindekiben van valmi érdekes és mindenkit szeret valaki ezen a világon csak megkell találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!