Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell meglegyen bennem, és rajtam hogy felfigyeljen
rám egy magasabb rangú férfi is?
11/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én valahogy ilyen vagyok. Nekem nem az volt a szemem előtt, hogy anyuka apuka együtt, hanem az én apám bűnöző volt és meg is halt 3 hónapos koromban, Anyukám egyeüdl maradt velem és a 4 éves bátyámmal, és a semmiből megteremtette azt a színvonalat, amelyet más nő nehezen lett volna képes. Tisztességes munkából. Az elején nem is mert más férfiakkal foglalkozni, apám belenevelte az éves során, és azóta is csak 2 férfi volt az életében, és mégse egy megkeseredett nő. Nekem sincs szükségem arra hogy legyen egy férfi aki felforgatja az életemet, még akkor sem ha sok jót is kapok közben. A másik dolog meg az, hogy én sem vagyok az a szerelmes típus. Amíg a bátyám velünk lakott nem fiúzhattam, nem jöttem össze egy sráccal se, de mint minden lányt, engem is hajtott a dolog, így én abban éltem ki magam hogy írogattam velük, és a végén olyan rafinált lettem hogy volt egy kép a fejembe amit leteszteltem a fiúkon, és mindig úgy lett ahogy én vártam. Normális pasit meg nem is igen találtam, mert amelyik az is volt, a végén mind megbolondult, és nekem meg nem kutya kell hanem egy férfi akivel kölcsönösen játszunk egymással, és eddig csak 1 ilyen volt, akivel a szüzességemet elveszítettem, most augusztusban. De neki már vége amit bánok, de ez van. És csak azért hogy legyen azért meg nem fogok összejönni senkivel, ha nem olyan amilyet én szeretnék. Ezért inkább eldöntöttem, hogy az eszemmel fogok élni és a rafináltságommal és kihasználom azt akit kilehet. Nem tudtam röviden elmondani és még ezis fele annak ami bennem van, de remélem érteni fogod.
A válaszod fele nagyon pozitív. Én sem vagyok szerelmes típus. Nehezen köteleződöm el.
És mi lenne, ha édesanyádról vennél példát? Értelmes csajnak tűnsz. Miért nem tanulsz, csinálsz karriert? Lehetnél önálló, független nő, a tied lenne, amit megteremtesz. Szülhetnél egyedül gyereket. Ha nem kell szerelem, házasság, akkor lehetnének szexkapcsolataid és arra sem lennél rászorulva, hogy olyannal feküdj le aki nem tetszik.
Én inkább ezt az utat választanám.
Hidd el, nem több munka, csak más. :)
2012. nov. 18. 18:44
13/30 A kérdező kommentje:
Igen tudom, akikkel nyíltan beszélgettem erről a dologról, mind azt mondták hogy miért nem teremtem magamnak azt amit szeretnék, mivel egyedül is elérhetném amit akarok. És még nem is lenne mások véleménye az, hogy eltartott nő vagyok. Erre gondoltam már én is, de az a helyzet, hogy nagyon nehéz dolog valamire vinni, és nem csak manapság, ez régebben sem lehetett könnyebb. Valamit elhatározni és elérni mindenféle segítség nélkül nagyon nehéz. A másik része meg élvezem amikor úgy alakulnak a dolgok ahogy én akarom. Hogy itt vagyok én 17 éves mondhatni kislány rengeteg tapasztalat hiányába, de mégis a 20 éves feletti pasik úgy ugrálnak ahogy azt én akarom. Egyébként ez nálam olyan, hogyha valakit kedvelek, akkor azt nem használom ki, meg semmi, mert olyakor megszólal a lelkiismeretem. Viszont azok, akik jól néznek ki, de természetileg elviselhetetlenek meg beképzeltek, ki ha nem én típusú palikat kimondottan imádom kiforgatni. És még csak az ujjamat se kell mozdítsam, szimplán azt mutatom amit látni akarnak, és ezt úgy tudom meg ha beszélgetek velük, és valljuk be ma már előbb cselekszenek utána beszélgetnek, ezért van az hogy sok mindent megbánnak a lányok is. Aztán lehet tényleg az lesz, hogy egymagam fogom elérni amit például kitűzök a szemem elé, csak az nehéz :(
Azok a pasik meg is érdemlik, hogy kiforgassa őket egy nő, de ez most más kérdés.
Ilyen tehetséggel, emberismerettel és egy kis kitartással szerintem sokra vihetnéd az életben. Többet érsz te annál, hogy kitartott nő legyél. Értelmes lánynak tűnsz. És gondolj bele, büszke lehetnél magadra. Ha születne egy lányod, ő előtte is példakép lehetnél.
2012. nov. 18. 18:55
15/30 A kérdező kommentje:
Csak sokszor felborul az érték rendem meg így minden, és nem azzal foglalkozom hogy tanuljak, meg ilyenek hanem csak hogy jól érezzem magam, barátnőzök stb..
Meg gondolom könnyebb útnak tűnik az, hogy a szépséged, tested által boldogulj. De ilyenkor gondolj bele: hosszú távon tényleg legalább annyi munkával fog járni! Állandóan figyelni a szépségedre, alakodra, követni a divatot, rettegni attól, mikor tesznek ki a "kapott" lakásból, nyomon követni az eltartó férfi minden rezdülését, hogy kontrollálni tudd. És mi lesz, ha öregedni kezdesz? Ha kopik a szépséged? Rengeteg energia mindez! Pár évig könnyű, míg nagyon fiatal vagy.
2012. nov. 18. 19:04
17/30 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeret valakit, nem azt tartja majd szem előtt hogy már nem olyan szép mint a kapcsolatunk kezdetén :) És ha elérem hogy belém szeressen egy olyan férfi akit én akarok hogy belém szeressen, akkor ez mind mellékes, az egyetlen amire figyelnem kell hogy maradjak érdekes a számára, és ne unjon rám.
Az olyan férfiak, akik anyagilag kihasználhatók, általában szintén számítók. Nem szeretnek bele a nőbe, mindig fiatalabbra cserélik.
2012. nov. 18. 19:16
19/30 A kérdező kommentje:
Ez már csak azért sem eshet meg, mert nekem az a célom hogy belém szeressen valaki, vegyen feleségül. Onnantól meg ha majd később lecserél egy nálam fiatalabbra, hát Isten adja hogy úgy legyen, minnél hamarabb, de akkor már nem mindegy? Én a válásnál úgy kiforgatnám mindenéből hogy bánná hogy megismer. Csak egyszer legyen ilyen lehetőségem az életben, én nem fogom elhalasztani. Ha meg azt látom hogy a pasi is rafinált, és által a házassággal akkor mehet az útjára, egyszer csak szerencsém lesz. Aztán ki tudja, lehet a saját kezembe fogom venni az irányítást, nem függni senkitől. Mi a véleményed így az egészről?
Vigyázz kislány, mert azért aki már elért valamit az életben, az jóval rafináltabb, minthogy egy dolgozni is lusta kiscsaj kiforgassa a pénzéből.
Hidd el, hogy a pupillád átmérőjének a változásából a "HÁZASSÁGI SZERZŐDÉS" szóra már rögtön leszűri, hogy mire megy ki a játék. És ismétlem, ribancokból telített a piac, bőven van konkurencia a "beházasulásra" várókból, így bőven kialakultak a "védelmi mechanizmusok".
Arról nem is szólva, hogy "a válásnál úgy kiforgatnám mindenéből hogy bánná hogy megismert" mentalitású nők csúnyán megszívhatják, ha egy keményebb kelet-európai "üzletemberrel" akadnak össze: könnyen Kőműves Kelemenné sorsára juthatnak egy hotel betonalapjában, míg a férj széttárja a kezeit és azt füllenti, hogy jó sok pénzzel és a kertésszel lelépett a Bahamákra az asszony...
2012. nov. 18. 19:43
Kapcsolódó kérdések: