Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány-36 éves férfi kapcsolat működhet szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 18:28
2/16 anonim válasza:
18 eves voltam amikor összejöttünk az akkor 33 eves ferjemmel. Ma 24 vagyok a ferjem 37 es most 13 hetes kismama vagyok. Müködhet, de ne masok miatt müködjön hanem kettötök miatt. Egymasnak bizonyitsatok ne masoknak.
3/16 anonim válasza:
Működni működhet, ha a lány nem egy kis csitri és nem a tanára után áhítozik, vagy ilyesmi. Vagy nem valami nős pasi után epekedik. Meg akkor, ha a 36 éves férfi nem úgy tekint a 18 éves lányra, hogy finom, friss pipihusi. :)
4/16 anonim válasza:
Sok mindentől függ, érett-e a lány, mit várnak a kapcsolattól?
Ma még minden lehet szép, de amikor a lány még csak 35, a pasi már lassan nyugdíjba megy:-)
5/16 anonim válasza:
Persze sokmindentöl függhet, a körülmenyek sokszor összezavarjak a dolgokat....de ha normalisan, erett felnöttken tudtok viselkedni mind a ketten nem lesz gond.
8/16 anonim válasza:
Mire az oltárig juttok ő már járókerettel botorkál, az első gyerekedet meg nem hozza haza az oviból mert már levest szürcsöl egy nyugdíjas otthonban és mire suliba indulna már koporsóban lesz...
9/16 anonim válasza:
Utolsó te mekkora egy fsz vagy....
édes istenem ilyen hülye embert.
10/16 anonim válasza:
Gondolj bele!Te virágzó 30-as vagy,ő akkor 48 éves...fúúúújjj,aszott zacsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!