Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz, vagy ezek a dolgok természetesek egy nőnél?

Figyelt kérdés
A barátnőm néha fura,leginkább a természete,tegnap este néztem egy szomorú filmet,és most reggel felkelve is kicsit szomorúnak éreztem magam,együtt aludtunk,na most reggel észre vette hogy szomorú vagyok,mondta hogy mondjam el el is mondtam a dolgokat mondta hogy nyugi meg minden tehát tök kedves volt,aztán elkezdett lent simogatni,de alapból nem volt kedvem hozzá mert már reggel szarúl éreztem magam,de bele mentem aztán csinálta bár azt nem szeretem hogy csinálja de mikor oolyan jó érzés mindíg abba hagyja és másik formára vált mint ha nem érezné nekem mi a jó,na szóval csináltuk és mondtam neki hogy üljön bele párszor azt csinálja nekem kézzel,én meg úgy gondoltam ha én el mentem majd csinálom neki kézzel simogatom lent meg minden,na most el mentem,és ő meg mondta ezért lenne jobb gumiba csinálni mert benne mennék el,mondtam neki hogy én csinálom most neki kézzel,de mondta hogy nem vegyek fel gumi,csak az a szar mivel gatya kedvem van,nem éreztem úgy hogy én másodjára is akarom,és mondtam neki hogy de szeretném neki kézzel csinálni,erre besértődött kiverte a balhét,hogy más fiú nem ilyen meg bla bla bla,meg bár csak fiú lenne akkor neki sem lenne gondja az életben,mert akkor farka lenne és mindenkibe bele rakná,meg meg ilyenek,én meg próbáltam magyarázni hogy a fiúknak is ép úgy van gondja és nem minden fiú akar minden nőt meg dugni,meg hogy nem a szex a legfontosabb a világon,aztán sértődötten felöltözött és azt mondta ő teljesen biztos benne hogy ő nem hibás a dolgokban,mert a mi kapcsolatunk halálra ítélt meg ilyenek,pedig a dolgokban ép ő is úgy hibás akkor mint én.

2012. nov. 16. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kár volt kiírni a kérdést, kedves kérdező, mivel láthatóan csak egy fajta választ vagy hajlandó elfogadni. Most megpróbálok ehhez igazodni.:

A barátnőd teljesen zakkant, ez tipikus női hiszti. Egyértelmű, hogy mindenben ő a hibás, az etióp gyerekek is miatta éheznek, ez az igazság. Sajnálom, hogy ez jutott neked, de próbálj meg türelmes lenni, egyszer csak felnő a szintedre.

2012. nov. 16. 10:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagyunk tisztában sok előzménnyel. Ezért nehéz véleményt mondani!

Az emósok védelmében annyit, hogy volt szerencsém hozzájuk, akiket én ismertem, általában szinte bármikor készek voltak úgymond egy nőszemély kielégítésére, nem is akárhogyan. Szóval, ne sértegessük őket. :)

2012. nov. 16. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hátazelnézéskéréssemtudjafeledtetniaztasokhibátamitittelkövettélellenünkmertteljesenbelezavarodtunkabbaamitírtálésmostnemistudjukhogymegdugtadeabarátnődetvagyődugottmegtéged?

Jaj! de nehéz volt kijavítani, hogy sikerüljön!

Jó lett?

2012. nov. 16. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:

A katyvaszból akkor kiemelnék egy mondatrészt (vagyis másfél sort):

"de bele mentem aztán csinálta bár azt nem szeretem hogy csinálja de mikor oolyan jó érzés mindíg abba hagyja és másik formára vált mint ha nem érezné nekem mi a jó"

Szóval nem szereted ahogy csinálja? Mert valamit nem úgy csinál ahogy te szereted? És mi lenne, ha elmondanád neki, hogy mit szeretsz? Meg mi az, hogy "másik formára vált"? Formára? Atyaég.

2012. nov. 16. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:

12:30- nak köszönjük, hogy kikutatta ezt a mondatot a kérdésből. Most már mi is tudunk válaszolni a kérdezőnek.

Szól neki, hogy Jaj Jaj Jaj! nem hagyd abbaaaa! Így, most, JÓÓÓÓ!

Meg fogja érteni, hidd el.

2012. nov. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!