Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz, vagy ezek a dolgok természetesek egy nőnél?
Valóban kár volt kiírni a kérdést, kedves kérdező, mivel láthatóan csak egy fajta választ vagy hajlandó elfogadni. Most megpróbálok ehhez igazodni.:
A barátnőd teljesen zakkant, ez tipikus női hiszti. Egyértelmű, hogy mindenben ő a hibás, az etióp gyerekek is miatta éheznek, ez az igazság. Sajnálom, hogy ez jutott neked, de próbálj meg türelmes lenni, egyszer csak felnő a szintedre.
Tényleg nem vagyunk tisztában sok előzménnyel. Ezért nehéz véleményt mondani!
Az emósok védelmében annyit, hogy volt szerencsém hozzájuk, akiket én ismertem, általában szinte bármikor készek voltak úgymond egy nőszemély kielégítésére, nem is akárhogyan. Szóval, ne sértegessük őket. :)
Hátazelnézéskéréssemtudjafeledtetniaztasokhibátamitittelkövettélellenünkmertteljesenbelezavarodtunkabbaamitírtálésmostnemistudjukhogymegdugtadeabarátnődetvagyődugottmegtéged?
Jaj! de nehéz volt kijavítani, hogy sikerüljön!
Jó lett?
A katyvaszból akkor kiemelnék egy mondatrészt (vagyis másfél sort):
"de bele mentem aztán csinálta bár azt nem szeretem hogy csinálja de mikor oolyan jó érzés mindíg abba hagyja és másik formára vált mint ha nem érezné nekem mi a jó"
Szóval nem szereted ahogy csinálja? Mert valamit nem úgy csinál ahogy te szereted? És mi lenne, ha elmondanád neki, hogy mit szeretsz? Meg mi az, hogy "másik formára vált"? Formára? Atyaég.
12:30- nak köszönjük, hogy kikutatta ezt a mondatot a kérdésből. Most már mi is tudunk válaszolni a kérdezőnek.
Szól neki, hogy Jaj Jaj Jaj! nem hagyd abbaaaa! Így, most, JÓÓÓÓ!
Meg fogja érteni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!