Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiket mindenképp csak személyesen mondanátok el valakinek?
Egy ideje randizgatunk egy sráccal (na jó, már elég régóta), és minden olyan jól alakult, most viszont ezt mondta, hogy holnap találkozzunk mindenképp, mert mondani szeretne valamit.
Azt fogja mondani, hogy ne találkozzunk többet, ugye? Vagy mi más lehet még az ok erre? Bármit írhattok, ha van rá más ötletetek esetleg. :(
5-ös, sajnos én is így gondolom.
De eddig annyi mindent tervezett velem, ezt nem hiszem el... :(
Meg erre mit lehet mondani? Még nem voltam ilyen helyzetben.
Egyszer megbeszéltük egy sráccal, hogy feljön hozzám egyik este "filmet nézni". Elindítottam a filmet a srác elkezdett nyomulgatni, aztán hirtelen megszólalt, hogy valamit el kell mondania. A következők jutottak eszembe hirtelen:
1. Valamilyen súlyos testi hibája van vagy nagyon csúnya valami a testén
2. Extrém módon kicsi a p*cse
3. Pasikhoz (is) vonzódik
4. Komoly barátnője van és mindjárt közli, hogy inkább hazamegy
Megfejtés: ezek közül egyik se volt. Azt mondta, hogy nem akar hitegetni, csak szexet akar, semmi komolyat. Szerintem nálad is ez lesz vagy az általam említett pasinál felmerülő 4-es verzió. A mai eszemmel ezekre tippelnék nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!