Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam az idézést a válásomra. Mehet oda meghatalmazott, vagy mindenképp személyesen kell mennem?
Figyelt kérdés
Pont arra a napra kaptam sajnos, amikor egy műtétem lesz, és ezt nem nagyon lehet átrakni. Az idézésen rajta van, hogy ki lehet képviselőként jelen, akkor ez azt jelenti, hogy nekem nem kell ott lennem?2008. szept. 5. 09:24
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy alperes, vagy felperes vagy - magyarul, hogy Te adtad-e be a válókeresetet. Ha alperes vagy és nem jelensz meg, a bíróság elnapolja a tárgyalást (utólag orvosi igazolást kell vinned) Ha felperes vagy és nem mész el a Bíróság hivatalból megszünteti az ügyet. Ez csak az elsőfokra igaz.
2/4 anonim válasza:
Sztem ha szólsz hogy műtéted lesz,elcsúsztatják az időpontot a bíróságon. Ha benne van hogy személyesen kell megjelenned,jobb ha úgy teszed,de tudtommal az ügyvéded is képviselhet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs ügyvédem, közös megeggyezéssel vállunk, és már a keresetben leírtunk erről mindent. Alperes vagyok, de akkor majd kérek halasztást, nehogy megbüntessenek amiért nem jelenek meg.
2008. szept. 5. 11:49
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen írjál és mellékeld a kórházi igazolást, hogy halasztatatlan műtéted van akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!