Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat a férjem vagy csak egymás idejét raboljuk?
Leülni, megbeszélni, aztán .... minden megy tovább, mintha mi sem történt volna, ennek nem sok értelme van.
Leülni, megbeszélni és mindkettőtöknek változni (az anyóst pedig "kikapcsolni"), annak van értelme!
Ha ez utóbbi nem megy, talán:
Leülni, megbeszélni, hogy most kellene egy kis "távolságtartás" = külön költözés. Az idő alatt mindkettőtöknek lenne lehetősége alaposan átgondolni, megvizsgálni az érzéseiteket, melyikőtöknek hiányzik egyáltalán a másik, vagy csak esetleg már eddig is csak megszokásból voltatok együtt.
Persze azt is fel lehetne vetni, (meg kellene beszélni) mi van ha távolabb költöztök az anyóstól, mert lehet, hogy nélküle köztetek semmi komolyabb gond nem merülne fel.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos az anyóst nem tudom kiiktatni...Már így is csökkentettem a találkozások számát, illetve elértem azt is, hogy a párom ne minden nap (!) menjen oda, mint régen, most csak 2-3 hetente ebédel nála. Szerencsére nem kell vele együtt élni. Igazából nagyon jól csinálja anyósom, mert rejtett módon ülteti a bogarat a férjem fülébe, ami aztán rajtam csattan később. A férjemet ő nevelte fel, nem lehet kitörölni azokat az elveket, életszemléletet. Meglepődtem, hogy legtöbben a válást javasoltátok, mert én nagyon vívódom, bűntudatom is van, hogy ebből a legutóbbi balhénkból ilyen nagy ügyet csinálok stb. Sokszor leültünk megbeszélni a dolgokat, olyankor ígéri, hogy nem lesz több ilyen, és csak dühében beszélt így velem, de az én érzéseim már nem ugyanazok, amit nem tudok hova tenni, mert nem tudom, hogy vajon más házasságokban is elvesznek az érzelmek egy idő után? Tisztelni, megbecsülni, megérteni azért kellene egymást, nem? És ez már az én részemről sem oké talán...Köszönöm a válaszokat, de ha még van hozzászólás, szívesen fogadom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!