Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek azok akik gépésznek tanulnak? Tehát eszterga, olajos füstös dolgok, ilyesmi. Kösz előre is a kommenteket!
Nem igazán foglalkoznak ezzel :D tapasztalatból írom.Én is gépésznek tanulok.De nem plusz pont.
Sportos vagyok.Adok a külsőmre.Ez a fontos.Nem igazán érdeklik mit tanul az ember
nem ez alapján választok párt
kikéve ha nem fürdik meg randi előtt, nem mos hajat, na úgy ne jöjjön.
de máskülömben nem befolyásol
Köszi a kommenteket! :)
Amugy randi előtt szoktam fürdeni XD.
Még sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok kommentet várok
Gépész az a gépészmérnök, aki jobb esetben nem lesz olajos munka közben. Akikre te gondolsz az esztergályos, lakatos, hegesztő, gépszerelő, karbantartó. Amúgy meg nem érdekli a nőket szerintem. Az lehet hogy imponáló ha értesz valamihez, de nem ezek a dolgok a számottevőek, mivel valószínűleg nem áll otthon a nappaliban egy eszterga és nem azzal fogod lenyűgözni a nőt hogy csinálsz egy szép tengelyt.
Ha emellé viszont intelligencia és ápoltság társul, nem rossz, főleg h az említettek hiányszakmák, így jól lehet vele keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!