Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit jelent? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Szerintetek össze is jöhetünk?! értelmes kommenteket légyszíves.

Figyelt kérdés

Múlthéten Csütörtökön szakitott velem a barátom.

Hétfön "összejöttem" egy másikkal.*

és hát kedden itt aludt nállunk.. de csoknál több nem volt és megkérdeztem tölle h teszel-e neki és mondta hogy igen.

Igazság szerint nekem is nagyon tetszik.:$<3♥

Megkérdeztem egyikhaverom h szerinte lehet e walami a fiú és énköztem, és akkor mondta hogy nagyon bejöwök neki meg h egész nap rolam beszél.:$

de a gáz az hogy a fiunak van barátnöje.:s szowal nemértem h akkor miért csokolt meg és mért aludt itt.

Léccives válaszoljatok :)

és értelmes kommenteket várok.

L/16 F/19

2010. szept. 23. 22:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van barátnője és egy másikat csókolgat? A helyedben elmondanám a barátnőjének és együtt rugdosnánk le a golyóit! De ha úgy gondolod, hogy számodra ő az igazi akkor ne hagyd elmenni. Kerülj közelebb hozzá :)
2010. szept. 23. 22:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen van barátnője. Nem ismerem sajnos a barátnőjét, mondjuk nem is szeretném megismerni.De igen úgy érzem hogy nekem ő kell.:$ és hogy ö az igazi. Bár tudom hogy most ez igy kicsit nagyon hülyén jön le mivel nemrég szakitott velem barátom.De ö nekem már nagyon rég ota tetszik. és bármit megtennék hogy velem legyen.:$
2010. szept. 23. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
vagy fake vagy egy retkes r*banc vagy.
2010. szept. 23. 23:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fake.-.-

és miért lennék mocskos ri*anc???:O:S

2010. szept. 23. 23:30
 5/15 anonim válasza:
A barátnőjétől nem kapott p..át és azt hite hogy nálad majd kap!
2010. szept. 24. 00:30
 6/15 anonim válasza:
Hát több mint valószínű, hogy nem is szereti a másik csajt. nekem is van bnőm, de én nálam nem alszanak "idegen" lányok és nem csókolózom velük, mert az már megcsalás. Pedig nem egy olyan lány volt, akit eltudtam volna vinni buli után(kicsit utaltak rá a csajok :) ). Egy próbát megér, csak nehogy téged is megcsaljon ha összejössz vele.
2010. szept. 24. 08:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Szegény barátnője! :(

Ha megtudnám h a barátom más lánynál alszik,biztos összeomolnék! Nem irigylem! :(

Mondjuk irtad h 16 éves vagy,a szüleid csak úgy megengedték h ottaludjon? főleg h pár napja még mással voltál? felháborító! :(

2010. szept. 24. 09:01
 8/15 anonim ***** válasza:

ugyanebbe a helyzetbe vok, én is ott aludtam a pasinál akinek van bnője, csóknál több nem történt, de én is szeretnék tőle többet mert nagyon tetszik...

nehéz helyzet...

2010. szept. 24. 13:06
 9/15 A kérdező kommentje:

De egyáltalán nem is probálkozott be meg semmi.. szoval szerintem nem azért aludt itt hogy megb*sszon.-.-

Hát én is remélem hogy nem ezlesz hogy megcsal.:/

Igen megengedik hogy nállam aludjon mert szerintem ebbe nincs semmisem hogy ha walakinél ottalszik a pasija.-.-

Akkorjóó nem csak én vagyok ilyen hejzetbe.*-*

remélem összejönneked azzal a sráccal. :)

2010. szept. 25. 22:45
 10/15 A kérdező kommentje:

xD

mért lennék terhes?o.O

2010. szept. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!