Lenne egy fontos kérdésem és légyszíves a bunkó meg viccesnek szánt kommenteket hanyagoljátok, mert ehhez a kérdéshez ez nagyon nem való. Szóval mit tanácsoltok?
azt tudod csinálni ,hogy társaságot keresel akikkel jól érzed magam. ne gondolod azt hogy én azért mondom mert nekem ez olyan jól megy. rohattul nem. de azon vagyok h minél jobbané rezzem magam olyankor
17f
az élet kemény sokszor .nagyon tud fájni. eddig te csak a rossz oldalát tapasztaltad meg sajna:S
Figyelj. 16évesen, nem kéne. Osztály.. szard le.. Féltékenység beszél belőlük.. Stréber?! Jobb vagy és tudod az undorítóbb embereknél ez már baj, h nem ők vannak a "középpontba".. Legjobb barátnő.?! minden megoldható, főleg a legjobb barátnő, nekem 13éve ismerem a legjobb barátnőmet.. 2hete nem beszélünk, de iszonyúan hiányzik és úgyis fogok neki írni, vagy ő nekem, ezzel mindketten tisztába vagyunk, ez a makacsság. Féltesód?! Ne foglalkozz vele, már bocsi de így elég nagy pancsernek tűnik, és igen, apukádnak pénzelni is kell, mert önállóságra EGYEDÜL nem képes, még sajnálnod is kell, mert ez sanyarú sors, apuci adja a pénzt 28éves létére. A külső meg nem számít, de viszont próbáld meg elfogadni magadat.. (: Mert így jobban éreznéd magad. Próbáld meg, és
"Minden könnyebben megy egy kis mosollyal.. =]" ;)
Hajrá Csajszi ^^
17L :)
ha nem lennék egy antiszociális különc, felajánlanám a barátkozást.
idővel majd megtanulod lesz.ni az osztályodat. ha nincs ott senki aki számít, minek foglalkozni vele? otthonról meg el kell járni sétálni, vagy bármi csak ne ülj a tűzfészekben. az a lényeg, hogy tanulj, mert akkor lehet jobb jövőd mint a szüleidnek - maradj "stréber".
lényegében pedig barátokat kellene szerezned, ami nem könnyű, de egyedül csak belesüppedsz a saját gondjaidba. a pszichológus pénzkidobás, nem oldja meg a problémáidat, de még a barátod sem lesz.
"Már csak egyetlen lehetőség maradt a számomra a halál"
SEMMIKÉPP! Ezt gyorsan felejtsd el!!!
Békülj ki a legjobb barátnőddel (mert gondolom, összevesztetek). Légy rendes az osztálytársaiddal még akkor is, ha ők nem kedvelnek. (Ha rájönnek, hogy lehet rád számítani, szeretni fognak.) A külsőd miatt ne aggódj nagyon: ha nincs különösebb testi fogyatékosságod, és az alapvető ápolást elvégzed magadon, akkor NEM VAGY CSÚNYA, attól, hogy nem döglenek utánad a pasik. Ezt így látatlanban is felteszem!! (Nem kell órákhosszat sminkelned magad ahhoz, hogy szép legyél. A szépség belülről fakad stb.) Tanulj szorgalmasan, mert akkor már csak néhány év és a saját lábadra állhatsz, és bizonyíthatsz a szüleidnek meg a tesódnak!
"Úgy érzem senki sem szeret,senki sem tart értékesnek."
Nyugi, értékes vagy. És van, aki szeret. Csak még nem talált meg.
-------------------------------
Amúgy, ha beszélgetőtársra vágysz, íme az MSN címem: kiemc@citromail.hu
20,0/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!