Mit csináljak, mit tanácsoltok? (lent)
Szia!
Igazából már régen rá kellett volna szoktatnod magad a rendszeres tanulásra, mert úgy nem megy a dolog, hogy 4 évig nem tanulsz semmit otthon, és akkor jön az érettségi, akkor hirtelen nagyon sokat kell tanulni, persze, hogy nem megy, hiszen az agyad nincs rá állva, és hozzá szokva a tanuláshoz, a tanuláshoz szükséges koncentrációhoz. Amennyiben nem így van a dolog, mint ahogy leírtam, akkor elnézésedet kérem!
Másik lehetőség amit el tudok képzelni, az az lehet, hogy épp valami miatt rossz passzban vagy, valószínűleg egy párkapcsolat hiánya miatt, mint ahogy le írtad, de én tovább vinném, szerintem van egy konkrét valaki, aki nehezen elérhető számodra, de mégis bele vagy zúgva. (ismerős érzéseim vannak azzal kapcsolatban, amit le írtál, bocs ha ez az állítás sem igaz)
Előbb utóbb úgy is el jön az igazi, majd meg látod, és akkor jusson majd eszedbe, hogy az a gyerek, a Gyakorikérdéseken meg mondta! :D
Tanulást pedig el kell különíteni a magánéleti problémáktól, sajnos nincs mit tenni. :/
Sok sikert!
18f
Én szinte ugyan így vagyok! Bár engem sosem érdekelt a tanulást, igaz a vizsgák előtt attól "pörögtem" fel, hogy úgy hogy nem tanultam szinte semmit, vajon meg tudom e csinálni maximálisra és ezt sokszor éreztem is, hogy sikerülni fog.
Nálam az a nagy gond, hogy nem tudom elkezdeni a tanulást a másik pedig, hogy nehezen is tudnék rá koncentrálni, és itt jön a képbe, hogy én is várom a "megváltást". Én is álomvilágban élek, de azért nem tudok belőle szabadulni, mert teljes egészemben hiszek benne!
Valahogy félre kellene tenni ezeket a dolgokat, mert megszabadulni tőlik nem mindig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!