Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz, vagy ezek a dolgok természetesek egy nőnél?
Ez volt a leghosszabb mondat, amit életemben olvastam.
Mi is a gondod pontosan?
Nekem csak annyi jött le, hogy elutasítottad a szexet és ez neki rosszul esett. Jól olvastam?
Hát én nem szeretnék fiú lenni. Ki se bírnám, hogy nőket kelljen megdugnom. :S
Inkább más fiúkat akkor már :P
Javaslat: máskor csináljátok egyszerre egymásnak, párhuzamosan. :)
Egyébként Immanuel Kant se írt ilyen hosszú mondatokat. :O
Összefoglalom azoknak, akik nem akarnak egy 20 soros értelmetlen katyvaszt végigolvasni: a kérdező megnézett egy szomorú filmet, és mivel emos, ezért ő is szomorú lett, emiatt pedig nem akarta megdugni a mindenre kész barátnőjét. A barátnő pedig kiakadt és most a kérdezőt az érdekli, hogy minden nő ilyen hülye-e.
Válaszolok is: a gond veled van kérdező.
Én közben rájöttem, hogy a kérdező valamiért nem találja a pontot a billentyűzeten, valószínűleg a leírás végére is azért sikerült kiraknia, mert úgy elfáradt, mire ezt begépelte, hogy félálomban lebólintotta a billentyűzetet.
Egyébként kérdező, nekem az jön le, hogy nem ez az első alkalom, hogy visszautasítottad az együttlétet, az pedig egy csajnak sem esik jól. Ő kielégített téged, hogy milyen módon, az mindegy, igyekezett úgy csinálni, hogy neked is jó legyen, te pedig azért sem úgy "csináltad", ahogy ő szerette volna. Szerintem is benned van a hiba főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!