Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a páromnak, hogy miatta nem fogom hanyagolni más barátaimat, nem kellett volna?
Én az előző kapcsolatomban lemondtam a barátaimról, nagyon megbántam! Ilyet nem szabad csinálni. Persze legyen a párod a legfontosabb és élvezzen elsőbbséget a barátokkal szemben, de lemondani nem szabad róluk!
A mostani barátommal mindketten nagyon társasági emberek vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy a társaság miatt nincs időnk egymásra, hanem megyünk egymás társaságával is mindenhova, engem szeretnek az ő barátai, és az enyéim is szeretik őt. Nem lenne ez megoldható nálatok is?
"a nemektől függ.
ha lány vagy,akkor semmi keresni valód más kanokkal semmilyen helyzetben.
az ilyen "bajba kerülteket",meg hasonló legyeskedő udvari bolondokat,esélylesőket illene lekoptatni a fenébe.
játszod nekik a nagy segítőt,közben meg tojnak az ilyesmire,téged akarnak.
ne legyél naiv."
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy az illető nem ilyen, 3 éve ismerem és szinte mindig számíthattam a segítségére, támogatására.. ezek után természetes, hogy viszonzom neki...Szerintem.
Kedves 8-as..
Igen, hasonlítasz a barátomra ezzel kapcsolatban, ő sem nagyon viseli el, ha más hímnemű egyedekkel beszélek és próbálok ehhez igazodni már lassan két éve, azóta nem is járok el nagyon sehova, csak a barátnőmmel. De én azt a srácot már 3 éve ismerem, és igaz, hogy most a párom az elsődleges, de ezért nem fogom őt semmibe venni mindazok után, amiket tett értem.. 3 éven keresztül. Szerintem ez nem lenne helyes... senkinek sem esne jól. De mindenki más.
De a mai nap sikerült átbeszélni a kis félreértést és már nincs harag. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!:)
8 as vagyok, szerintem kicsit félreérted a dolgot. Szóval hogy átlásd. Példával írnám, úgy hátha jobb.
Szóval, én egy miszter egészség sportoló egyén vagyok, amolyan komolyabb jellem, nem az a bulizós, röhörészős féle, és megvannak az életről elég rendesen,néhe szélsőségesen az elveim. Namost, ha volna egy nőm, annak meg van egy hatalmas baráti köre, akik ilyen ugrabugra iszákos, bagózós, drogozós, arcoskodó kretének, akiket élből gyűlölök minden közegben mint a szart, akkor nem nagyon bírnék egyszerre a nőmmel meg ezekkel a ganékkal is együtt lenni, mindegy ,hogy hím vagy nőnemű a baráti köre. Vagy ha tegyük fel ilyen öltönyös karrierista sznob baráti köre volna a túl értelmiségi vicceikkel, amin én nem röhögök, azok közt semé rezném jól magam. Ilyenkor az a legjobb, ha le vannak választva a fenébe! Menjenek amerre látnak, de olyankor amikor a nőmmel akarok lenni ne legyenek a közelben sem! Mert nem kellenek! Ha meg a nőm velük akar lenni, én persze azt is megértem, menjen nyugodtan, csak nélkülem. Aztán majd találkozunk máskor. Itt csak ennyiről van szó. Nem vegyülök, nem haverkodok akárkivel. Ilyneknek köszönni sem szoktam.
Igen, értem mire gondolsz, én sem vagyok nagyon bulizós típus, sem sznob.. sosem volt nagy baráti köröm, de nem is kell, elég csak 1-2 ember, akikre tényleg igazán számíthatok... De őket sem akarom/soha nem is akartam ráerőltetni. Ha együtt vagyunk, akkor tényleg együtt vagyunk, kettesben, senki nem zavar.
És itt sem arról volt szó, csak egyszerűen szerettem volna segíteni valakinek, aki tényleg megérdemli, de ez neki nem tetszett, azon meg teljesen kiborult, amikor tudattam vele, hogy nem fogom őt elküldeni a fenébe. Nem voltunk együtt, ő neki is dolga volt, csak skypeon írogatott néha-néha, akkor meg miért olyan nagy baj ez?
Az utóbbi mondatrészedhez nem nagyon akarok hozzászolni, mert ennyire nem érint,csak általában leírtam egy véleményt, hogy nő+baráti köre hogy ne legyen, pl. nálam, hogy ilyen is van mint én. Egyébként szoktam látni olyat,hogy pali+ nője meg még egy nagy társaság állandóan együtt lók, aztán ebben a közegben élik mégis az intim részét is a kapcsolatuknak. Háát, eléggé furcsálom az ilyen jelenséget. Én ilyen nem tudnék elképzelni.
Nem, megin írom, nem vagyok féltékeny, még az sem zavarna,ha mással is kefél, csak annyi a lényeg, hogy amikor velem kéne legyen, azt tegye csak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!