Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom (21/F) megismerni az én barátaimat? Én mindig szivesen megyek vele társaságba de ő velem soha.
Majdnem 4 éve vagyunk együtt mostanában kezd kialakulni a közös baráti kör, de ebben csak az ő régebbi barátai vannak benne.Nekem nincs sok barátom de van 1 nagyon kedves pár akit nem rég ismertem meg,a lánnyal együtt járok egyetemre a fiú pedig nagyon hasonló kaliberű,személyiséű mint a párom.Elhívtak együtt minket közösen bowlingozni rajtam keresztül tehát én mondtam a páromnak de ő rögtÖn kifogásokat kezd keresni és nyavalyog hogy ő nem akar menni.Ez sokadszorra fordul elő.már nagyjából kiismertem hogy mik szoktak lenni a bajai de soha nem sikerül úgy összehozni hogy eljöjjön velem.Pl: nem szeret beülni csak úgy simán valahová ezért megyünk bowlinozni nem szeret úgy menni hogy nem is hallot róluk, szereti előbb megfigyelni az embereket,miért rajtam keresztül lett meghívva és még egy csomó ilyen kis hülyesége van.Ha ezek együtt mind nem stimmelnek akkor nem hajlandó velem eljönni még akkor sem ha arra kérem hogy a kedvemért tegye meg.Múltkor már majdnem szakítottunk emiatt.Mit csináljak?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!