Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy bánt engem vagy a barátaimat az ex pasim mit tegyek hogy leálítsam?
hát szemét módon raktad ki az már biztos!!
mert gyaníttom hogy neked az a másik srác,már jóval eötte meg volt!szóval kicsit átverve érzi magát és szerintem jogossan!Amúgy meg 14 évessen jobb lenne ha a pasik helyett pár évig a tanulással foglalkoznál
Na ezek azok a dolgok, amiért 14 éves korban nem okos párkapcsolatot létesíteni. Könyörgöm, hogy lehet így szakítani? Gyanítom, ha nem alázzátok meg közösen, nem lenne ennyire idegbeteg.
Gyanítom, nem valami f*sza családja lehet, azért ennyire labilis. Ne légy vele többet szemét, esetleg egy korrektebb pillanatában kérjetek bocsánatot tőle. Beszéld meg vele, hogy nem akartad megbántani, és legyen köztetek béke. Ha ezután sem enyhül, akkor célszerű lenne pszichológust felkeresnie a dührohamai kezelésére.
1.komment: köszi ez jó ötlet
2.komment: tudom...
3.komment: már elötte is jártam ezzel az elmebeteggel akkor ő szakított velem és olyanokat művelt ami ehez képest semmi aztán most azt ígérte más lesz és hát belementem...
4.komment: 15 lesz
5.komment: tudom azt ígérte más lesz
1. Mi a fenének kezdel párkapcsolatba 14 évesen?
2. Amennyiben érett lennél, most nem nézni ki neked meg a barátnődnek egy jó kis késelés
3. Miért nem az egyenes megoldást választottad a szakításra? Szép példát láthatsz a szüleidtől.
4. Nem vetted észre, hogy a pasid idegbeteg és sátánista?
5. Amennyiben észre vetted, miért nem dobtad ki?
Menő volt a csajoknál, hogy te sátánistával jársz?
Végezetül, megérdemled a sorsod a barátnőddel együtt. Majd a következő életetekben nem kezdel párkapcsolatba 14 évesen főleg nem egy sátánistával!
14 évessen jobban tennéd ha még a tanulással foglalkoznál és nem hüye gyerekekkel!
Sokan még 18 évessen sem tudják hogyan kell egy kapcsolqtot kezelni!
Ne passiz még,inkább tanulj!Ráérsz még pasizni majd 18 évesen
Sátánista, van még valaki, aki ezt komolyan veszi? xD
Amúgy kérdező... No comment... Egyszer már eljátszottátok ezt, és csak azért mert megígérte összejöttél vele újra? Nem az eszedért szeretett, az fix. Amúgy békülj ki vele, kérj bocsánatot. Ha ennek ellenére is idegbeteg, akkor nincs mit tenni, beszélni kell valakivel (osztályfőnök pl). Egyébként 99,99%, hogy nem fog bántani, ha nem cukkoljátok tovább, különben már megtette volna.
6. Biztos szemét ódon bántak el veled azért vagy velem ilyen szemét
7. tudom amikor találkozni fogok vele ez lesz az 1. dolgom hogy bocsánatot kérek és megbeszéljem vele mi történt
8.okééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!