Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy bánt engem vagy a barátaimat az ex pasim mit tegyek hogy leálítsam?
Figyelt kérdés
tegnap szakítottam a pasimmal mondtam neki hogy nem szeretem és a barátnőm kamu fb-jén (egy fiú kamu) elhitette a barátnőm az exemmel hogy már "őt szereti" vagyis kitalált emberkét ez csúnya dolog volt de megbántott előtte nagyon. és van most egy szerelmem és ugy néz ki ő is szeret engem, de volt pasim rájött hogy kamu facebook és azt mondta hogy megveri barátnőmet és szerelmemet hozzám meg késsel jön először nem gondoltam komolyan amit mond de már kezdek félni mert exem egy pszichopata szoval erőszakos 14 éves vagyok nem szeretném tönkretenni az életem emiatt mit csináljak hogy leállítsam? senkire nem hallgat ez az elmebeteg azt gondolja magáról szó szerint hogy egy félisten és megszállottan sátánista én mondtam neki hogy hülyeség de már akkor is majdnem nekem esett már egyre jobban félek nem attól hogy velem mi lesz hanem hogy a barátnőm, szerelmem miattam kerül bajba. Most nem vagyok suliba mert beteg vagyok de volt pasimmal, barátnőmmel, és szerelmemmel egy osztályba járok és féltem őket nehogy rájuk támadjon már volt olyan hogy elszállt az agya de most tényleg félek. Ráadásul iszik, cigizik. drogozik és megbukott 1szer mit csináljak? megérdemelném ezt tényleg elég szemét voltam vele?2012. ápr. 26. 12:00
11/11 anonim válasza:
6. vagyok.
Nem vagyok szemét veled csak realista.
Ezt vagy belátod vagy tényleg ülj vissza még tanulni. Jó sokat!
Legalább annyira hibásak vagytok a kis barátnőddel, mint a pasi. Keress egy intelligens felnőttet és beszélgess el vele. Pl orvos, ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!