Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evelynxx kérdése:
Azt mondtam a páromnak, hogy miatta nem fogom hanyagolni
más barátaimat, nem kellett volna?
Valóban nem szabad elhanyagolni a barátokat, viszont arra is figyelni kell, hogy ne hanyagold el a párodat a barátok miatt, mivel az sem előnyös dolog.
2012. nov. 15. 00:05
2/17 A kérdező kommentje:
Dehogy is, a tanulás mellett szinte minden időmet vele töltöm. Most az volt a történek, hogy rámírt az egyik legjobb fiúbarátom, aki egy kis bajba került, ezért vele beszélgettem... ám ez nem tetszett neki.. ekkor csúszott ki ez a mondat, amit ő meg brutálisnak tart...
Igaza van. Fordított esetben Neked hogy esne?
Ezzel gyakorlatilag azt mondtad hogy számodra az egész kapcsolat nem olyan komoly, és hogy mások "elsőbbséget" élveznek nálad, mint a párod. Ha tényleg szereted, akkor a világon ő az első és egyetlen számodra (legalábbis a fejedben így kéne lennie), de meg kell találni a helyes egyensúlyt, hogy ne legyen megbántva senki
2012. nov. 15. 00:12
Nem azt mondta a pasijának, hogy a barátai is jelentenek annyit, mint ő, hanem hogy nem fogja miatta hanyagolni őket! Azért a kettő nem ugyanaz... Szerintem jogos, én sem hanyagoltam soha a barátaimat a kapcsolatom miatt, többet foglalkoztam a barátommal, de tettem róla, hogy a barátaim se érezzék elhanyagoltnak magukat.
2012. nov. 15. 00:15
5/17 A kérdező kommentje:
Nem akartam megbántani, nem ez volt a szándékom... Persze, hogy ő a legfontosabb, de nem tojhatom le azokat a barátokat, akit sok éve mellettem állnak. Nem mondhatom neki azt, hogy már nem érdekelnek... Próbáltam neki ezt elmondani, de hajthatatlan.. rosszul esett nagyon, amiket mondott. Köszönöm a válaszokat, majd megpróbálok vele újra beszélni holnap...
Lehet, hogy abban a pillanatban úgy érzete, hogy az a barátod, aki ráadásul fiú, fontosabb, mint ő. Lehet, egy kis féltékenység is van a dologban.
2012. nov. 15. 00:47
a nemektől függ.
ha lány vagy,akkor semmi keresni valód más kanokkal semmilyen helyzetben.
az ilyen "bajba kerülteket",meg hasonló legyeskedő udvari bolondokat,esélylesőket illene lekoptatni a fenébe.
játszod nekik a nagy segítőt,közben meg tojnak az ilyesmire,téged akarnak.
ne legyél naiv.
2012. nov. 15. 02:36
Az emberednek tökéletesen igaza van. Egy ilyen hozzáállású nőt kb. fél perc alatt vágni éki a fenébe az életemből. A párkapcsolat az egy olyanféle dolog,hogy olyankor én vagyok a legfontosabb a párom számára, és a többiek mind csak szintekkel lejjebb, hátrébb kerülnek. Ha nem, akkor nincs miről beszélni, valóban nem szeret eléggé. Ez persze nem jelenti azt,hogy 24 ből 24 órát kotlódj folyamatosan a farkamon, de annyit igen, hogy ha veled szeretnék lenni, akkor azt azért tudd megoldani, ha nincs valami más megélhetési feladatod persze. Nyilávn néha nem baj,ha elmegy a többi ismerőseihez, hisz ő is emberből van, de azt ne várja el tőlem egy nő se,hogy én elviseljem a baráti körét, és amikor vele akarok lenni kettesben, akkor ezeket a tetveket kelljen kerülgetnem. Én egyszerűen az a típus vagyok, aki nem mindenkivel érzem jól magam, nem vagyok az a mindenkifelé nagy haverkodós típus. Általában idegesítenek az emberek az ostoba szokásaikkal, általában az ilyen nőnek a baráti köre féle emberek mind zavarnak mint a fene! Nem nagyon kerülgetném őket. Kopjanak le olyankor, vagy én kopok le inkább. Nálam erről szól a történet.
2012. nov. 15. 05:27
8-as, akkor neked minek párkapcsolat? Hogy legyen kinek mutogatni a csajod? Evvel igazolod magad, vagy mi?
Az olyan antiszoc ember, mint te, menjen el egy lakatlan szigetre. Akik kisajátítják a másikat, kvázi tárgyasítják az embert.
2012. nov. 15. 08:14
Barát sok lesz még az életedben, igaz szerelem csak egy!!!!
2012. nov. 15. 08:30
Kapcsolódó kérdések: