Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez probléma vagy inkább örülnöm kéne neki?
Figyelt kérdés
A barátom mindig mindent elmond magáról nekem, még akkor is, ha tudja, hogy az engem biztosan zavarni fog, amit épp elmond, mert szerinte ez sokkal jobb alap egy kapcsolatban, ha mindenről őszintén beszél nekem. (Sok minden olyan, hogy nem kéne igazából elmondania, mert teljesen lényegtelen, de mégis...)
Persze azért jó érzés a bizalma, és érzem, hogy most engem érez a legjobb barátjának, mindent velem beszél meg, de akkor is...
Ez inkább előny vagy hátrány egy kapcsolatban szerintetek?
2012. nov. 13. 11:17
1/5 anonim válasza:
Abszolút előny. Nagyon sok nő mondja, hogy az őszinteség a legfontosabb egy fickóban, miközben ha valamit nem tudnak elviselni az éppen az őszinteség. Én is nyíltan beszéltem mindenről a páromnak mindig is, akkor is, ha éppen kínos dologról volt szó. Szerintem ez így van rendjén, egy komoly kapcsolatban nincs helye titkoknak.
2/5 anonim válasza:
Addig kell örülni amíg mindent tudsz. Onnastól kezdőd(né)nek a gondok, ha titkol valamit.
3/5 anonim válasza:
Mondj példát! Gőzöm sincs mik azok, amik zavarnak!
4/5 anonim válasza:
Abszolút jó dolog ez, nálunk sincs semmi tabu, BÁRMIT elmondhatunk egymásnak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem enélkül nem is működhetne jól egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!