Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha van pár probléma egy kapcsolatban az mit jelent? A kapcsolat "vizsgája", vagy azt hogy nem illenek össze?
barátom sokszor akaratos, faggatózó, pánikolós, én meg befelé forduló, félénk, bármin feltudom idegelni magam, görcsölök mindenen, stb.
szeretjük egymást, de nemtudom hogy összeillünk-e ezekkel a dolgokkal
Összecsiszolódási időszak, de ahogy látom, kezd feloszlani a rózsaszín köd. :/
Ezek alapján nem lehet megállapítani, hogy összeilletek-e.
A kapcsolatokban lesznek és vannak gondok. Ez jó, mert egy teljesen harmonikus kapcsolatban megőrül az ember.
Úgy tudod eldönteni. hogy van X probléma. Pl. nem mos kezet ebéd előtt. Ha leülsz vele megbeszéled, és ő szarik rá továbbra is, akkor nem illetek össze.
Ha megbeszélés után kiegyeztek valamiben és ahhoz tartjátok magatokat, akkor a kapcsolat próbája volt.
hát, ő olyan, hogy szeretné megbeszélni a dolgokat. De én meg arról ismerem magam, hogy ha nekem nem sikerül valami, akkor utánna nemnagyon próbálkozok.
Megbeszéltük h kevesebbszer legyen olyan, kevesebbszer is olyan, de nem tudom hogy mit csináljunk.
Nem szeretnék neki fájdalmat okozni
Egy kapcsolat pont azon múlik, hogyan tudjátok kezelni a problémáitokat. Viszont ne legyenek illúzióid: ha vele nem tudod, mással sem fogod tudni! MINDEN emberi kapcsolatban vannak súrlódások, konfliktusok (nem csak a párkapcsolatokban). Ha szőnyeg alá söpröd, attól a probléma egyáltalán nem múlik el, sőt, újabb problémákat fog generálni.
Megbeszélni nem elég. Cselekedni is kell: mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!