Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibát követtem el? Túl hamar kezdtem egy új kapcsolatba?
Éhes voltam és ettem.
Szerintetek jó ötlet volt enni?
Ebből is látszik, hogy a nők, ha vmi zűr van vagy érzik a kapcsolat végét, már betáraznak előre pasi ügyben.
MIkor még együtt voltál az exeddel, már beszélgettél a csávóval ezek szerint. Persze, nem úgy, meg ártatlan beszélgetések voltak, tudom. Mégis összejöttél vele. Magyarul talonban tartottad a gyereket, legyen kivel vigasztalódni.
Előző, ezt kb. minden értelmes ember így szokta. Így jönnek létre az új párkapcsolatok. Ebben nincs meglepő. Aki viszonyba bocsájtkozik, annak ezzel számolnia is tudni kell, hogy egyszer ő is lapátra fog kerülni, manapság egyre nagyobb eséllyel, mert az elvárások, a szint megvan rendesen, ha nem bírod a tempót ezekkel, akkor takarítva lesz az ilyen ember el.
Azzal ,hogy a kérdező keresi a boldogságot, egyáltalán nem követ el hibát. Férfi létemre én ugyanezt tenném, egy párkapcsolat nem szentség, csak egy állomás.
Elég szomorú, hogy így gondolod.
Amíg nincs kimondva a szakítás, egyáltalán nem kellene gondoskodni vagy gondolkodni a párod "pótlásáról".
De én nem tároztam be egy pasival!!!
Szimpla haverság volt köztünk és én akkor még szerelmes voltam az exbarátomba. Nem néztem a fiúra pasiként csak haverként. Szakítás után viszont már igen. Úgy beszélsz itt, mintha a te párkapcsolatodba szóba se álltál volna egy csajjal sem. Sőt rá sem néztél másra még csak barátként sem....És hát persze, mert mi nők így meg úgy. De kössz, ezzel a véleménnyel is megbarátkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!