Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még életemben nem volt fiúm (15 vagyok), de sok fiúnak tetszem, akik nekem nem jönnek be. Akik nekem tetszenek, azoknak én nem tetszem. Az a kérdés, hogy érdemes-e nekem egy kapcsolatba belekezdeni, vagy még várjak inkább?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 20:17
4/11 anonim válasza:
ráérsz..nekem se volt bnőm,ugyanez miatt.:/
16f
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) Van egy barátnőm neki sem volt ugyanez a probléma.
Utolsó : Nem vagy vele egyedül :)
2012. nov. 2. 20:21
7/11 anonim válasza:
soha ne menj bele egy kapcsolatba csak azért hogy "legyen valakid" nem éri meg. várd ki amig igazán rátalálsz valakire
8/11 anonim válasza:
ha később se jön semmi akkor el kell gondolkozni nem-e nagyok az igényeid .
9/11 A kérdező kommentje:
nincsenek nagy igényeim,csak nagyon kevés a környéken a pasi/fiú.Aki rendes annak barátnője van , aki meg csak ¨olyan¨ kapcsolatot akar azt nagy ívben kerülöm. De majd remélem idővel szerencsém lesz.Köszönöm a válaszokat:))
2012. nov. 2. 20:59
10/11 anonim válasza:
érdemes kapcsolatba belekezdened,sohase késő semmihez sem.bár sokak szerint ráérnek lányok ennyi idősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!