Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 2 hete együtt vagyok a barátommal. Hogyan utaljak rá, hogy rakjuk kapcsolatba magunkat?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 15:12
1/19 anonim válasza:
Na huzz a ******ba a fészbúkkal.
2/19 anonim válasza:
Nem utalni kell, hanem megmondani vagy beállítani. Ha ennyire fontos a Fb...
3/19 anonim válasza:
a kapcsolatoknál is fontosabb a fészbúk!
4/19 xethorax válasza:
Ilyenkor komolyan elgondolkodom, h mi lesz a jövő, amikor ez a facebook-generáció fog kirajzani..Szinte minden kérdés a fb.kal kapcsolatos; teljesen értelemetlen.
5/19 anonim válasza:
xethorax, én is ettől rettegek... Amikor mi idősek leszünk és segítségre szorulunk, és ők lesznek a felnőttek... jaj...
6/19 anonim válasza:
I don't want to live on this planet anymore...
7/19 A kérdező kommentje:
Itt nem a facebook a fontos, hanem az, hogyha magától nem, vagy ha felhoznám, valamilyen kifogást keresne.
2012. okt. 30. 15:28
8/19 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ha együtt vagytok, akkot ki nem fossa le, hogy mi van kiírva arra a nyomorult közósségi oldalra? Ahelyett, hogy örülnél a barátodnak és élveznéd a vele töltött időt, gyártod itt a bosszankodnivalót magadnak. Gratulálok!
9/19 xethorax válasza:
Kedves Kérdező,
te tetted fel így a kérdést...
Ha nem a facebook a fontos, akkor talán vmi ilyesmit kellett vna: A barátom szégyell a barátai előtt, miért lehet ez..? De ezt egyébként is honnan tudnád, ha meg se kérdezted?
Ha esetleges mégis jól értettük volna a kérdésed, az utolsónál és a többieknél a pont, szerintem olvasd figyelmesen a válaszokat, mert abszolút hasznosak!
10/19 anonim válasza:
Neked mér ilyen fontos ez?
Én se szeretném kirakni Fb-n, ha lenne valakim. És amikor volt, akkor a lány megértette, h ezt nem szeretném, és hagyta... 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!