Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 2 hete együtt vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 2 hete együtt vagyok a barátommal. Hogyan utaljak rá, hogy rakjuk kapcsolatba magunkat?

Figyelt kérdés

2012. okt. 30. 15:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ha már most gond van azzal,hogy egy ilyen hülyeséget megbeszéljetek,akkor mi lesz később?:O
2012. okt. 30. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Én 2 éve vagyok együtt a barátomnál, és azóta sincs kirakva. Nem attól lesz kapcsolat, hogy kirakjuk.
2012. okt. 30. 15:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Csak nekem nem esett le, hogy itt a facebook-ról van szó? (Nem olvastam el a címkéket).

És egyetértek az előttem szólókkal, sz*rd le a facebookot!

2012. okt. 30. 15:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Igazatok van amúgy, akik normális válaszokat írtak! :-)
2012. okt. 30. 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért fontos kitenni? Lehet épp attól akar megvédeni, hogy sértéseket kapj nem! Miért ilyenek a mai emberek? Miért kell mindig mindent a virtuális világban élni? Szeret? Igen. Akkor mi a f*sz bajod van?
2012. okt. 30. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Először is szerintem töltsd be a 10. életévedet, és ha még mindig ez a nagy problémád, akkor kérdezd meg újra és normálist választ adunk.
2012. okt. 30. 16:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, 17 vagyok.
2012. okt. 30. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:

1. Ezen ne variálj. Én a barátnőmmel 2,5 hónap múlva tettük csak ki. Semmit nem jelent, amíg nem komoly a kapcsolat, és 2 hét alatt alig hiszem, hogy komoly lenne.

2. Ha nagyon ki akarod rakni, akkor állj elé és mondd meg neki, hogy tegyétek ki. Nem kell ezt túlbonyolítani...de ilyen hamar sztem semmi értelme, de te tudod...

2012. okt. 30. 19:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a normális választ!
2012. okt. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!