Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatba belefér az első hetekben kisebb veszekedések, ha sokáig szeretnénk együtt lenni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 14:33
1/7 anonim válasza:
hát őszintén szólva, a volt kapcsolatomban (3 évig tartott, szerintem ez "sokáig szeretnénk együtt lenni"-nek számít) az első veszekedésünk ha jól emlékszem, 7 hónap után volt, az első hetekben mikor lángol a szerelem, szerintem nem kéne semminek okot adni arra hogy veszekedés legyen belőle, mert ha már az elején veszekedés van, mi lesz később? de ez csak az én véleményem. 23F
2/7 anonim válasza:
Nekem mindig is voltak kisebb-nagyobb veszekedések. Szerintem ezeknek kell lenniük.
3/7 anonim válasza:
Én a barátommal a 8. hónapban vesztem össze. Szóval szerintem nem jelentenek jót az ilyen korai veszekedések.
4/7 anonim válasza:
Második vagyok: szóval a veszekedések. Én nem hiszek a tökéletes együttértésre épülő kapcsolatokban. Szerintem kell, szükséges a harc, izgalmasabbá teszik a dolgokat. Amíg az érvek, érzelmek ütköznek, nincs gond, szerintem egészséges. Jobb, mintha állandóan vissza lennének tartva a dolgok, és egyszer, hirtelen borulna ki az egész gőzölgő kondér.
5/7 A kérdező kommentje:
én nem tudom eldönteni,hogy melyik a jobb.MI 2 hete vagyunk együtt (20évesek vagyunk) és 2-3 kisebb veszekedés volt már,de nem olyan hogy mondtunk egymásnak csúnyát,meg ilyenekt,hanem egy kicsit mosolyszünet volt az nap.
2009. dec. 23. 16:03
6/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval.
Mi úgy voltunk, hogy csak később alakult ki a teljes harmónia köztünk, miután egymást már elég jól megismertük, bizalom maximális stb. Az elején mi is elég sokat veszekedtünk és volt 2-szer majdnem szakítás lett belőle, de azután nem tudom mi történt mert minden teljesen rendbe jött és a mai napig tart.
Szóval valamilyen mértékben belefér, de minden pár különböző.
7/7 anonim válasza:
szerintem kellenek is.legalább kiálltok a véleményetek mellett és nem lesz senki elnyomva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!