Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után továbbléphetek? Vagy korai?
A barátom 1 hónapja szakított velem 1 év járás után. azt hittem ő az igazi...
amíg jártunk sokan írogattak és buliban is próbálkoztak... most hogy vége lett még többen felkeresnek...
Iagzából jól esik, meg önbizalomnövelő, de nagyon ki voltam bukva a szakítás miatt.
Van egy srác aki nagyon kedves, aranyos és imádok vele lenni és már volt egy csók is tegnap :$
Nem akarok új kapcsolatba lépni, de kezdek érzeni valamit iránta. Szerintetek összejöjjek vele?
köszönöm előre is az értelmes válaszokat...
Szerintem is hajrá.
+ egy jó hír, hogy ha 1 hónap múlva képes vagy mással csókolózni, akkor nem az exed volt az igazi...
Szerintem vágj bele ha érzel valamit iránta és szerinted kedves aranyos és imádsz vele lenni akkor mi itt a kérdés.
Idézek egy youtube csatorna emberét: 1 évig tart a szerelem mert addigra már kiismered a másikat tudod mit fog mondani meg mondod jaj erre is ezt válaszolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!