Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem szabad szerelmesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szabad szerelmesnek lennünk, mert akkor csak pofára esünk?

Figyelt kérdés

3x voltam szerelmes. Mindháromszor pofára estem. Mindig én voltam a szerelmesebb! Naív voltam hiszékeny és hisztis. Tanulok a hibámból, bár még fiatal vagyok. Egyszer nekem valaki azt mondta, hogy az a legjobb, ha téged jobban szeret a másik fél, mint te őt.

Ennek tényleg így kell lennie? Már kezdek kétségbe esni...

19/l

2012. nov. 10. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom de én is mindig pofára estem.

eljutottam oda hogy már bárki jön, bármilyen helyes, szőke, izmos fogpaszta mosollyal, semmit nem mozgat meg bennem, nem tudok szerelmes lenni.

azt hiszem ez a titka, sok érdemtelenre kell pazarolni az érzéseket, és aztán már egy idő után nem fog fájni semmi.

olyan mint a ragtapasz, párszor még rgad de mindig egyre kevésbé.

2012. nov. 10. 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Épp ez a gond,ha egy sokat pofáraejtett lányohz aztán közeledni egy normális is, az is automatikusan már a szelektív hulladékgyűjtőben landol, mert nem bírsz senkibe se szerelmes lenni. Beteges ez is, nem kicsit. Igen, valóban nem érdemes szerelmesnek lenni, mert a nők ugyanannyira tudják pofára zuhantatni a fickókat, mint fordítva. vagy bevállalod, vagy nem teszed, és maradnak az alternatív megoldások.
2012. nov. 10. 14:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Ne általánosítsunk!

Egy szóval se mondtam, hogy az összes pasi hülye vagy ilyesmi. Nemtől függetlenül írjatok! Kösz

2012. nov. 10. 14:24
 4/13 Hole Hunter ***** válasza:
100%
Mindig pofára lehet esni...ez benne van. Viszont az utcára sem szabad kimenni, mert elüthet egy autó...remélem érted!
2012. nov. 10. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Eu olyan butasäg amit irtok csajok.

En is estem pofära szämtalanszor, de ez nem täntorit.

Hogy tudod mi meg a jo, ha elötte sosem talälkoztäl rosszal.

Mitöl szerzel tapasztalatot, ha nem a kudarcokbol.

A nem jo kapcsolatokbol csak tanulsz, es nem azt hogy nem erdemes szerelmesnek lenni, hanem hogy mit csinältäl jol, mit csinältäl rosszul, mi az ami rosszul esik stb..

Probäld meg inkäbb kicsit jobban kiismerni a partnereid mielött kapcsolatba kezdessz velük, ne sporoljatok a randikkal.

MEg minden kulcsa a bizalom es megerted. LEhet csak olyanokkal voltäl akik nem voltak kepesek vältozni erted, vagy te nem voltäl kepes ertük.

Tapasztalat utjän leszel erettebb, okosabb mindenben.

2012. nov. 10. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
mindenki másképp éli meg és fogja fel, egyik se hülyébb vagy jobb...valaki védekezik ellenne, valaki nem. Ennyi. A szerelmet amúgy sem lehet befoylásolni,az van és kész, jön akár akarod akár nem. Még hogy ha olyan vagy mint én aki érzelmileg nehezen kötődik és enged magához valakit, sőt egy ideig még képes is tudatosan fenntartani az érzelmi távolságot, az sem megy az idők végezetéig, az embert elkapja és kész.
2012. nov. 10. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy pofára esünk, van, hogy nem. De megéri kockáztatni.
2012. nov. 10. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem oldod mag a saját problémáidat, addig nem is lesz normális kapcsolatod. Amíg nem vagy magadban biztos, nem vagy tisztában önmagaddal, addig mindig elő fognak jönni a hibáid. Pl.: hiszti
2012. nov. 10. 15:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés már csak azért is butaság, mert ekkora erővel semmibe ne kezdjen bele az ember, mert belebukhat. Az élet már csak ilyen, teli van buktatókkal, de ha összeszedi magát az ember, akkor sikeres lehet az életben és a szerelemben egyaránt. Szóval ne add fel!
2012. nov. 10. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

az első válasszal valahogy ellentétesen vagyok, minnél többet esek poffára, nem lesz könnyebb, hanem egyre szarabb

amúgy meg télleg nincs értelme a szerelemnek _:)

2012. nov. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!