Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg nem szabad szerelmesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szabad szerelmesnek lennünk, mert akkor csak pofára esünk?

Figyelt kérdés

3x voltam szerelmes. Mindháromszor pofára estem. Mindig én voltam a szerelmesebb! Naív voltam hiszékeny és hisztis. Tanulok a hibámból, bár még fiatal vagyok. Egyszer nekem valaki azt mondta, hogy az a legjobb, ha téged jobban szeret a másik fél, mint te őt.

Ennek tényleg így kell lennie? Már kezdek kétségbe esni...

19/l

2012. nov. 10. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, a szerelem az nem olyan mint egy boxmeccs. Ott tényleg tanulsz a hibákból, és a jó stratégiát azt el lehet adni bármely ellenfélnél. De a nők nem ilyenek. A szerelemben minél többet buksz bele ,annál jobban kiábárndulsz, méghozzá azért mert ott sokféle elvárású ,hozzáállású nő van, és mindegyikhez más és más a kulcs. hiába vagy jó egyfélénél,ha a tíz másik félénél elvérzel, bebukod. A szerelem, az érzelmek komplexebb dolgok, mint egy egyéb más gyakorlatot igénylő tevékenység kudarc+ utána hibából tanuló hozzáállása.
2012. nov. 10. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg kényelmesebb, ha mindig téged szeretnek, nekem eddig 3 kapcsolatom volt, de sosem voltam szerelmes, de a csajokat mindig ez érdekli végsősoron, ebben látják értelmét a kapcsolatnak. De szándékosan törekedi arra, hogy téged szeressenek, és te ne szeress, csak hogy előnyöd legyen, és játszhass a másikkal, nagyon önző és erkölcstelen dolog, na meg nincs is rá módszer.

A szerelem egy nagyon kényes és fájdalmas játék, én örülök neki, hogy nem volt benne részem, őszintén szólva.

Ne ess kétségbe, csak fogadd el, hogy ez ilyen.

30F

2012. nov. 12. 02:01
 13/13 anonim válasza:

Én is kétszer voltam (eddig) szerelmes.

Az első barátnőmmel 1,5 évig voltam. A második kapcsolatom most fejeződött be mert szakított velem az évfordulón,minden előjel nélkül azzal a kifogással h nem szerelmes belém és hogy nem hiányzom neki.Én 19 éves fiú vagyok ő 23 éves volt. És telefonon szakított velem amit nagyon gyerekesnek tartok.

De fel a fejjel nem csak téged vernek át hanem engem is :)

És igen.... így bízzon másba az ember, így szeressen meg valakit???

2013. márc. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!