Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent.
Sziasztok!
A barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt.Illetve...
Egy hete történt körülbelül a történet,direkt nem írom le,hogy pontosan mikor:
Egyik délután még esőben is eljött,hogy kicsit együttlegyünk,illetve segítettem is Neki.
Nagyon jól megvoltunk!Nem volt veszekedés,semmi..
És tényleg az a legjobb,hogy még esőben is eljött.(természetesen,felajánlottam,hogy esernyővel elmegyek érte..)
Szóval,minden rendben volt.
Másnap a suliban viszont valami történt.Reggel semmihez nem volt kedve..és egész nap sem.
Bármit mondtam,abból rögtön sértődés lett.Bár,nem csak velem volt ilyen..
Ez még 2 napig volt így.Én inkább csendben,visszahúzódva álltam ott mellette,és csak néha szólaltam meg.
Néhányan még azt is megjegyezték, hogy "Olyan aranyos,ahogy ott állsz mellette,és mosolyogva nézed.!Látszik,hogy szereted."
Mint mondtam már,ez kb. 2 napig így ment.
Egyszer írtam Neki facebookon,hogy szeretem,és majd este találkozzunk,mert már hiányzik. :)
Válasz? "mindig csak magadra gondolsz,mindig csak Te,elegem van belőled!"
Szívinfarktus.
Mindig csak én?
Hát persze...
Erre reagálva inkább felpattantam a biciklire,és elmentem,hogy élőben beszéljünk.
Kezembe nyomta a plüss szívet is,amit nagyon fontosnak tartott.És egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni!
Látszott NAGYON,hogy saját maga sem biztos abban,mit mond.És akárhogy kérdeztem,mi a baj,nem tudott választ adni.ISZONYATOSAN ideges volt!Tudom,az lett volna a legjobb megoldás,ha a kezébe nyomom a szívet,és otthagyom,mert biztos voltam benne,hogy ez nem igaz.
Sajnos,nem így tettem...folyamatosan hisztizett,egy nyugodt szót nem lehetett kiszedni belőle!
Azóta nem találkoztunk.Suliban direkt,mert félek,hogy csak leugat,már bocsánat..
Élőben nem lehet elkapni,nem jön beszélni.
Facebookon borzasztóan viselkedik...
Azt még nem írta ki,hogy egyedülálló,de engem a Facebook nem is érdekel,nekem a valóság számít..
Biztosan nincs másik pasi a háttérben.Ez a tuti.
Úgy volt,tegnap beszélünk,de beteg lett,és suliba sem jött ma.Ez is lehet a probléma..
Ma írtam Neki,hogy pihenje ki magát,és gyógyuljon meg minél hamarabb.És hogy egy ideig nem keresem.
SEMMI nem történt,ami erre okot adott volna!
Azon a bizonyos napon mihelyst jött,bújt hozzám,és nem egyszer mondta,hogy "szeretlek!"
Nagyon furcsa a viselkedése...De tudom,hogy én nem csináltam semmit,és azt is tudom,hogy szeret.
Csak valahol máshol van baj.Amiről én nem hiszem,hogy tehetek.(Főleg,ha családi)
Mivel látom,hogy tönkreteszi magát az idegességgel,és hogy nagyon kész van,nem hagyom cserben.
Az igazi barátnak (értsd:pasi) akkoris a Barátnője mellett van a helye,ha látja,hogy ideges...
Vélemények?
Nagyon cifra,tudom.
14/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!