Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg?
Szerintem mi nők nem várjuk el hogy mindent a pasi fizessen(általában ebből a pasik csinálnak presztizskérdést)!
DE ez egy 2,5 éves kapcsolat!!!
Könyörgöm mi 14hónap után összebútoroztunk, azóta is együtt élünk(én még tanulok, de mellette dolgozom is)
A páromban sosem fordult meg a gondolat, hogy kifizettessen velem bármit is(közös kasszán vagyunk már 6 éve)!
Ő is kap üdülési csekket. Áprilisban wellness-hétvégén voltunk együtt, az üdülési csekkből! Nagyon élveztük mindketten!
Aki ilyen kicsinyes az később még rosszab lesz!
Szerintem hagyd ott! Irigy dög!
25/L
OMG! De munkó csávó!
Én sosem engedem a bnőmnek, ha együtt vagyunk, hogy bármit is fizessen. Nekem a férfiúi büszkeségem nem engedi. Az olyan emberek, mint ez a csávó a férfiasság megszégyenítői!
neked miért nincs pénzed? addig nyújtozkodj ameddig a takaród ér!! ha nem futja külföldire, miért nem elég belföldre menni??
könnyű elvárni h mindent a fiú fizessen ki neked.
talán ha lenne munkát és pénzed akkor lenne rá pénzed. ha meg most is dolgozol miért nem dolgozol??
Ahogy én értelmeztem, a kérdezőnek van pénze a görögországi nyaralásra, és ezt nem akarja belföldi útra költeni.
Amúgy ez tényleg szemétség tőle, és nem azért mert elvárjuk, hogy mindent a pasik fizessenek, de ha már kap üdülési csekket, akkor miért fáj neki, abból fizetnie a barátnője útját, ha neki erre nincs pénze? Vagy akkor fogja be és menjenek el görögbe, az üdülési csekkel meg majd kitalálja, hogy mit kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!