Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket választanátok: a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok: a férjet aki durváskodik állandóan de van pénze és eltart, vagy pedig a szeretőt, akinek nincs pénze de boldoggá tesz és mindent megad?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 10:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam és arra jutottam, hogy marad ez a felállás ami van: férj + szerető. Egyik sem alkalmas komoly kapcsolatra, tehát nem közülük kell választanom ilyen szempontból.

De közben keresek olyat, aki a kettő keveréke.

Viszont szerintem nehéz olyat találni, aki mindenben stimmel...:( De próbálkozni fogok néha, hátha...

Én dolgoztam, de mostanában nincs munkalehetőség sajnos, ezért vagyok eltartott, bár ahonnan tudok én keresek pénzt, csinálok ezt-azt azért amiből szokott lenni pénzem, plusz sokat segít a nagymamám is.

Hát röviden ennyi.

Köszönöm az eddigi válaszokat, írhattok még!

De szerintem egyik lehetőség se jó. A férj azért nem, mert rosszul bánik velem, a szerető meg azért nem, mert ha nincs pénze, nem tudunk miből élni...

2012. nov. 12. 16:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Én az elsőtől lehúzott pénzzel új életet kezdenék az utóbbival..
2012. nov. 13. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!