Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Állandóan bántanak a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan bántanak a barátom végett, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig bántanak az végett, hogy mennyire nem hozzám való, mert én modellkedtem, ő pedig nem egy tipikus szépfiú. Nem ismerik, csak a külsőségek alapján ítélkeznek. Az idézőjeles, nagymenő pasik is állandóan beszólogatnak, hogy hogy jöhettem össze vele. De én szeretem és nem érdekel hogy néz ki, tudom hogy megbecsül és szeret, nőnek érzem magam mellette teljesen és nagyon jól kijövünk! Hogy ne vegyem figyelembe, vagy pedig állítsam le őket? Kérlek adjatok tanácsot!!:( Köszi:(

2012. nov. 4. 02:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
mit jelent az hogy "tipikus szépfiú" ?:D
2012. nov. 4. 02:42
 2/16 anonim ***** válasza:

ha szereted ne foglalkozz mások véleményével szard le szimplán mit mondanak

amúgy lehet csak irigyek rád..

2012. nov. 4. 02:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem fog tetszeni a válaszom, de a barátod MIATT bántanak, nem végett. A 'végett' a cselekvés céljára, a 'miatt' a cselekvés okára vonatkozik. Bocs, de így nagyon Mónika-show hangzása van a kérdésednek.
2012. nov. 4. 02:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát, hogy testesebb, meg pattanásos, alacsonyabb, de szerintem nem is ez a lényeg a kérdésben!
2012. nov. 4. 02:47
 5/16 anonim ***** válasza:
ha neked bejön és te szereted és elfogadod úgy ahogy van akkor csak is ez számít és nem mások véleménye
2012. nov. 4. 02:47
 6/16 anonim ***** válasza:

töröld fészről a beszólogatósokat.

ki a ge-cit érdekel,hogy ki-mit gondol rólam,vagy a nőmről?

amíg másnak is tetszelegni akarsz,addig fog az ilyesmi érdekelni téged is.

ha már nem akarsz,akkor max röhögsz rajta.

vagy ha olyasmi a pasid mint én pl,akkor elmondod neki ezt a dolgot,aztán mindenki előtt lezsákolja az egyik ilyen nagypofájút,aztán kuss lesz.

2012. nov. 4. 02:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, akkor miatta... Köszi a javítást!
2012. nov. 4. 02:48
 8/16 anonim ***** válasza:

pattanásos,törpe,beles?

akkor nem olyan,mint én:D.

na.

de ettől függetlenül mond el neki,hátha bunyózni azért tud.

2012. nov. 4. 02:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Aki téged ezért bánt, annak ne adjál a véleményére, mert önző, irigy alak. Vagy meg se halld, vagy vedd poénosra a dolgot.
2012. nov. 4. 03:12
 10/16 anonim válasza:

Hármaska!

Megelőztél :)

Én is ezt akartam írni

Nekem az szokott tetszeni,mikor a fociedzők nyilatkoznak a tv-ben, az ő részükről a "végett" használata hamvába holt kísérlet arra, hogy választékosan fejezzék ki magukat.

Mondjuk választékosnak választékos, csak helytelen :)

2012. nov. 4. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!