Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok: a férjet aki durváskodik állandóan de van pénze és eltart, vagy pedig a szeretőt, akinek nincs pénze de boldoggá tesz és mindent megad?
Te mit választanál? A pénzt, vagy azt, hogy normális életed legyen? Mi ér többet neked? Én a magam részéről ezen nem gondolkodnék.
Egyébként #1-gyel értek egyet.
Férjet, aki nem durva, nem tart el, mert én is keresek, de szeretjük és megértjük egymást.
A te verziód közül egyiket sem.
ahogy így olvaslak, lehet, hogy már van férjed, aki durva, és szeretőd is, aki kedves hozzád...
ha a szeretőddel nem tudod az anyagi biztonságot elképzelni, ami azért valljuk be néha eléggé fontos, főleg, ha gyermeknevelésben is gondolkozik az ember, akkor marad a mostani felállás. vagy addig keresgélni szeretőt, amíg egy minden tekintetben ideálisat nem találsz.....
én egyiket sem.
Mindig egy másik embertől függni. Inkább önálló életet kezdenék.
Mennyi retkes*urva van...
Ha szegény akkor mi van? Gondolom te se vagy gazdag, hogy ha ez zavar. Sok ingyenélő kis féreg... ilyenek nők? Gratulálok! Ha annyira nem akarnál szegény lenni miért nem tanultál? Miért nem oldjátok meg együtt? Könnyebb út terpeszteni mi? Fúj de undorítóak vagytok.
A másodikat.
Ezt nem értem: "egyiket se, keresnék egyet, akivel párkapcsolatban élhetek"
Ha a kérdező otthagyja a férjét és a szerető is ezt teszi, ha van jelenleg párkapcsolata, akkor ez a külső kapcsolat már nem
is lenne külső kapcsolat, hanem párkapcsolatban élnének.
Ezt se: "én egyiket sem.
Mindig egy másik embertől függni. Inkább önálló életet kezdenék."
A második verzió nem lenne függés szerintem.
Én kapásból nem választanék senki olyat, aki "eltart", akkor sem, ha kedves.
Sőt, lassan már az olyanoktól is viszolygok, akik bármennyivel is jobban állnak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!